Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ντύθηκε στο... χακί πρώην δήμαρχος της Θράκης

Δεν εξελέγη στις τελευταίες εκλογές και... τον κάλεσε ο Στρατός για να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;



Από δήμαρχος …φαντάρος έγινε για λίγες ημέρες ο Βαγγέλης Λίτσος και μάλλον αυτό δε τον “χάλασε” καθόλου!

Ο για πολλά χρόνια δήμαρχος Αιγείρου εντοπίστηκε από συνεργάτη μας στο κέντρο της πόλης με στολή παραλλαγής, όπως ακριβώς φαίνεται στην φωτογραφία. Επειτα από ένα μικρό μπέρδεμα κι αφού καταφέραμε να θυμηθούμε …που τον ξέρουμε αυτόν τον στρατιωτικό (!) ο ίδιος μας εκμυστηριεύτηκε πως κλήθηκε για εκπαίδευση ολίγων ημερών όπως και πολλοί άλλοι πολίτες της δικής του κλάσης.

Φυσικά κάτι τέτοιο για κάθε στρατεύσιμο άνδρα όχι μόνο δεν είναι αγγαρεία αλλά και ευκαιρία απόδρασης από την καθημερινότητα αφού πέρα από την εκπαίδευση, σε τέτοιου είδους περιστάσεις κανείς συναντά και παλαιούς του συναδέλφους από το στρατό, παρέες που χάθηκαν για χρόνια και όλοι μαζί ξαναθυμούνται τα παλιά. Μάλιστα δεν είναι λίγοι όσοι παρακαλούν να τους καλέσουν για εκπαίδευση ώστε να ξεφύγουν έστω για λίγες ημέρες από τα καθημερινά τους καθήκοντα!

Αυτές τις ημέρες πάντως ο δήμαρχος του πρώην Δήμου Αιγείρου Βαγγέλης Λίτσος έχει ήδη ολοκληρώσει τα καθήκοντά του στην στρατιωτική εκπαίδευση και πλέον βρίσκεται στη θέση του, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης όπου και το νέο του πόστο. Μάχιμος και δυναμικός όπως πάντα αν και χωρίς τη στολή παραλλαγής!


Πηγή: http://rodopinews.gr/