Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Από αύριο θα βρίσκεται ο Παπανδρέου στην Θράκη


Θα διανυκτερεύσει Σαμοθράκη, θα πάει ακόμα στη Ν. Βύσσα και την Κομοτηνή

ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ;


Από αύριο Πέμπτη θα έρθει τελικά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην Θράκη, πραγματοποιώντας διήμερη, ίσως και τριήμερη επίσκεψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρώτη ημέρα ο Γ. Παπανδρέου θα έρθει στην Αλεξανδρούπολη και αμέσως θα κατευθυνθεί στη Ν. Βύσσα για να επισκεφθεί την περιοχή όπου σχεδιάζεται η κατασκευή του φράχτη.

Την ίδια ημέρα θα επισκεφτεί και την Σαμοθράκη, όπου θα διανυκτερεύσει ενώ την Παρασκευή θα παραστεί στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και στην ειδική συνεδρίαση που θα γίνει στις 2.00 το μεσημέρι της για το «καλάθι των τοπικών προϊόντων».

Όπως αναμενόταν, λόγω της στενότητας χώρου που επικρατεί στην αίθουσα τελετών της Π.Ε. Ροδόπης, η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου πρόκειται να διεξαχθεί στην αίθουσα Τερψιχόρη του ξενοδοχείου Arcadia της Κομοτηνής.


Tον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ίσως και ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης. Ακόμα, ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιλένα Αποστολάκη και φυσικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης.

.