Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Της μουρλής: Δυο επώνυμες Ξανθιώτισσες με το ίδιο φόρεμα!

Με την ίδια δημιουργία που έβαλε η Νάντια Μπουλέ, είχαν εμφανιστεί δυο από τα πιο γνωστά στο πανελλήνιο τέκνα της Ξάνθης: η Μπέττυ Μαγγίρα και η Σάσα Μπάστα!!!
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Το καλό της φόρεμα είπε να βάλει η Νάντια Μπουλέ στα βραβεία «Άνδρες Της Χρονιάς», όμως, ο δαίμων του στυλίστα την περίμενε στην γωνία: με την ίδια δημιουργία είχε βγει προ μηνών στην εκπομπή της η Μπέττυ Μαγγίρα και πριν από αυτήν η... Σάσα Μπάστα!

Μα δεν βλέπει η μία τι φοράει η άλλη ή μήπως οι στυλίστες κάνουν πλάκα;

Μετά το στυλιστικό σούσουρο στο «Madwalk», όπου η Έλενα Παπαβασιλείου φορούσε το ίδιο φόρεμα με παρουσιάστρια του MAD, η Νάντια Μπουλέ ήταν το επόμενο θύμα του ενδυματολογικού...

Το επίμαχο μαύρο φόρεμα τίγκα στη δαντέλα είναι δημιουργία της Λένας Κατσανίδου και πρώτη το φόρεσε η Σάσα Μπάστα πριν από περίπου 1,5 χρόνο!

Επειδή, όμως, πού να θυμάσαι τι φορούσε η ξανθιά πριν τόσο καιρό, η Μπέττυ Μαγγίρα το έβαλε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Exclusive» στον Alpha, πριν από περίπου 5 μήνες!

Η παρουσιάστρια έβαλε το διάφανο φόρεμα χωρίς να κρύψει τίποτα -ήταν και τα νούμερα της AGB στη μέση βλέπεις- ενώ η Νάντια το έπαιξε... σεμνή και έβαλε μαύρη φόδρα από μέσα για να μας κρύβει την θέα.

Φαντάσου γέλια που έκανε η Μαγγίρα όταν είδε την Μπουλέ με το εν λόγω φόρεμα στην σκηνή των βραβείων... Να ‘μουν από μια μεριά να έβλεπα!

Πάλι καλά, πάντως, που δεν το φόρεσαν και οι τρεις στην ίδια εκδήλωση να έχουμε χειρότερα! Αλλά, βρε παιδί μου, φόρεμα που βγήκε 1,5 χρόνο πριν βρήκαν να βάλουν τα κορίτσια; Α πα πα... κακούργα οικονομική κρίση!

 
Πηγή:   http://www.star.gr/