Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Καβάλα στο άλογο η Skoda Ξάνθη αν νικήσει τη Λάρισα

Η σημασία της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής

Διπλή προπόνηση σήμερα, μετά το χθεσινό ρεπό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Με νίκη επί της Λάρισας η Σκόντα Ξάνθη θα είναι ουσιαστικά καβάλα στο άλογο όσο αναφορά το θέμα παραμονής. Θα αποκτήσει μια καλή διαφορά σχεδόν ασφαλείας που θα της επιτρέψει να δει με μεγαλύτερη άνεση τη συνέχεια και το πιο σημαντικό χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Τα εχέγγυα υπάρχουν, δημιουργήθηκαν από την σπουδαία νίκη και εμφάνιση επί του Ατρομήτου, κάτι που όπως είναι φυσιολογικό εκτός από τους τρεις βαθμούς τόνωσε και θωράκισε ψυχολογικά την ομάδα. Το παιχνίδι με την Λάρισα μόνο εύκολο δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς, οι Θεσσαλοί όσο ακόμη ελπίζουν θα το παλέψουν, θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που υπάρχει και σίγουρα θα δημιουργήσουν δυσκολίες στην αναμέτρηση των Πηγαδίων. Από την άλλη αν η Σκόντα Ξάνθη δείξει και πάλι την αγωνιστική εικόνα που είχε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο τότε σίγουρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής χρειάζεται ακριβώς ότι και πριν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, να μπει δηλαδή με πάθος και αποφασιστικότητα.

Τέλος, χθες είχε ρεπό για τους παίκτες της Ξάνθης ενώ στα Πηγάδια βρέθηκαν μόνο οι τραυματίες και όσοι χάσανε προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες. Από σήμερα επιστρέφουν όλοι στην δουλειά με διπλή προπόνηση, στο πρόγραμμα υπάρχει προγραμματισμένη για τις 10:00πμ και 16:00μμ.



Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/