Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

20 μπετόνια πετρέλαιο έκλεψαν από πολυκατοικία στην Κομοτηνή

Ψάχνονται οι διαχειριστές, αφού στο στόχο μπαίνει πλέον και το πετρέλαιο θέρμανσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μια πόρτα που ήταν ανοικτή και ξεκλείδωτη και οδηγούσε στο μηχανοστάσιο της πολυκατοικίας έγινε αντιληπτή από επίδοξο κλέφτη, που έβαλε στον στόχο το πετρέλαιο της οικοδομής έκανε ολονύκτια αφαίμαξη σαν κύριος σε 20 μπετονάκια κι έφυγε χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς.

«Πήγα στο σπίτι στις 1.30 το βράδυ. Μου μύριζε έντονα πετρέλαιο. Δε φαντάστηκα κάτι κακό. Την άλλη μέρα μου τηλεφώνησε ο διαχειριστής και μου είπε ότι μας κλέψαν 500 λίτρα από την δεξαμενή της οικοδομή .

Όταν πήγα στο υπόγειο για να πάρω κάτι από την αποθήκη, κόντεψα να γλυστρίσω. Υπήρχαν χυμένα πετρέλαια παντού και από τη βιασύνη τους οι κλέφτες είχαν σπάσει και μια αποχέτευση κι έτρεχαν νερά», θα μας πει ο ένοικος Γιώργος Μαυρίδης. “Ο ιερέας που μένει στην οικοδομή επέστρεψε τα ξημερώματα και μας είπε ότι είδε ένα ύποπτο φορτηγάκι με κουβέρτες και παιδικά ρούχα παρκαρισμένο διαγώνια στην οικοδομή, αλλά δεν ήθελε να μας το πει για να μην πάρει αμαρτία», αφού δεν ήξερε το συμβάν. Πριν από δύο μέρες στην πολυκατοικία είχαν κλέψει και δύο δεμένα στα κάγκελα ποδήλατα ΒΜΧ. Τώρα ο διαχειριστής έκλεισε και μαντάλωσε το υπόγειο και την εξώπορτα με μεγαλύτερες ενισχύσεις. Βέβαια, το κακό έγινε.

Την άλλη μέρα σφαλίσαμε την πόρτα βάλαμε κλειδαριές παντού. Είμαστε αγανακτισμένοι. Αν πιάσω τον κλέφτη, δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν μπορεί να μου έρχονται κοινόχρηστα 400 ευρώ και τώρα να καλούμαι να πληρώσω τα διπλάσια. Αν συμβεί κάτι, λοιπόν ποιος θα φταίει ο κλέφτης ή ο νοικοκύρης» μας λέει ο Γιώργος Μαυρίδης, ενώ το ερωτηματικό μένει μετέωρο.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/