Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Καραμπόλα 4 ΙΧ στη διασταύρωση Λεύκης

Ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Τρίτης, στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Καβάλας με τη Λεύκη.

Τέσσερα συνολικά οχήματα συγκρούστηκαν στην καραμπόλα που έγινε στο ύψος της διασταύρωσης και ενώ η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινούσε από το φανάρι της ΒΙΠΕ Ξάνθης.

Το ατύχημα που είχε μόνο υλικές ζημιές (σοβαρές για δύο από τα 4 ΙΧ) έρχεται να επιβεβαιώσει την άσκοπη αιτία ύπαρξης των συγκεκριμένων φαναριών. Όπως έχει επισημανθεί κατ’ επανάληψη οι συγκεκριμένοι φωτεινοί σηματοδότες, δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που δημιουργούν.

Και αυτό γιατί προκαλούν συνεχώς διακοπές στην κίνηση των οχημάτων της Εθνικής, χωρίς να δικαιολογείται κάτι τέτοιο από τον όγκο των οχημάτων που βρίσκονται στο δρόμο που οδηγεί στο Εύμοιρο, μέσω της ΒΙΠΕ. Παράλληλα στις στιγμές της ημέρας που παρατηρείται μεγάλη συσσώρευση οχημάτων, όπως την ώρα που αποχωρεί το προσωπικό από το Στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη, η ουρά των οχημάτων εκτείνεται σε εκατοντάδες μέτρα και εκεί οφείλεται και το ατύχημα της Τρίτης.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/