Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Θύμα ένοπλης ληστείας η οικογένεια του Γκιούρδα


Η σύζυγος και οι δύο
μικρές κόρες του βετεράνου
αλεξανδρουπολίτη βολεϊμπολίστα
έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η οικογένεια του αλεξανδρουπολίτη βολλεϋμπολίστα Μάριου Γκιούρδα, καθώς οι τρεις γυναίκες της ζωή του βίωσαν τον τρόμο και τη βία στην πιο ωμή μορφή της. Η σύζυγος του θρακιώτη μαζί με τις δύο τους κόρες είχαν την ατυχή έμπνευση να επισκεφθούν κατάστημα με αποκριάτικα είδη στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, ενόψει των καρναβαλιών. Αυτό που δεν περίμεναν όμως ήταν να πέσουν επάνω σε ένοπλη ληστεία.

Η Μαρία μαζί με τις κόρες της Στέλλα και Έλενα μόλις είχαν ψωνίσει τις αποκριάτικες στολές τους και ετοιμάζονταν να πληρώσουν. Εκείνη την ώρα που βρίσκονταν στο ταμείο, μπήκαν στο κατάστημα δύο ληστές με κουκούλες κρατώντας πιστόλια και σπρέι πιπεριού. Μάλιστα, με τα τελευταία άρχισαν να ψεκάζουν αδιακρίτως τους υπαλλήλους και τους πελάτες, ακόμα και τα μικρά παιδιά που είχαν πάει για να ψωνίσουν τα αποκριάτικά τους!

Οι ληστές πήραν τα χρήματα από τα ταμεία αλλά και από τις τσάντες των πελατών και εξαφανίστηκαν χωρίς ευτυχώς να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στους άτυχους που βρέθηκαν στο δρόμο τους. Από την μοίρα αυτή δεν ξέφυγε και η σύζυγος του Μάριου Γκιούρδα, που έχασε έτσι χρήματα, πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες κλπ. Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η αστυνομία, που ακόμα αναζητά τους δράστες και το μόνο που έκανε ήταν να πάρει καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Η Μαρία μαζί με τα δύο αγγελούδια βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, όπως φυσικά και οι υπόλοιποι πελάτες και υπάλληλοι του καταστήματος. Ζήτησαν ευγενικά από τους αστυνομικούς να τους μεταφέρουν στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Μάριος έκανε ζέσταμα για τον αγώνα του Μίλωνα με τα Νέα Μουδανιά. Δεν θέλησαν να τον ενοχλήσουν στον τηλέφωνο για να μην ανησυχήσει.

Οι τρεις γυναίκες με τη συνοδεία αστυνομικών μπήκαν στο γήπεδο και έπεσαν στην αγκαλιά του βετεράνου εβρίτη άσσου, που τις είδε έκπληκτος, αρχικά χάρηκε για την παρουσία τους αλλά σύντομα κατάλαβε τι είχε συμβεί και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τις ηρεμήσει. Τελικά, ο Γκιούρδας ζήτησε άδεια και αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να αγωνιστεί στην αναμέτρηση, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/