Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ποντάρουν στο πρόγραμμα στην Ξάνθη

Δεν δείχνουν να ανησυχούν για ενδεχόμενες περιπέτειες υποβιβασμού

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ



Αν υποθέσουμε ότι η Σκόντα Ξάνθη ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που κινδυνεύουν τότε μπορούμε να πούμε ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμα που έχει να αντιμετωπίσει. Το πρόγραμμα για την Ξάνθη μπορεί να χαρακτηριστεί ευνοϊκό, ώστε να μαζέψει τους βαθμούς που απαιτούνται για να εξασφαλιστεί η παραμονή στην σούπερ λίγκα. Κάτι που μπορεί να γίνει κάλλιστα τις τρεις επόμενες αγωνιστικές.

Το Σάββατο υποδέχεται την Κέρκυρα και ακολουθούν τα εκτός έδρας ματς με τον Πανσεραικό και η αναμέτρηση με τον Αστέρα στα Πηγάδια. Σε αυτά τα ματς οι παίκτες της Ξάνθης έχουν την δυνατότητα να επιτύχουν ακόμα και το απόλυτο και να «καθαρίσουν» την υπόθεση σωτηρία το συντομότερο δυνατόν. Όσον αφορά τώρα τον ερχόμενο αγώνα με τους «Φαίακες» ο Νίκος Παπαδόπουλος πέραν του τιμωρημένου Κώστα Φλίσκα αυτήν την στιγμή τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Από σήμερα και για τις δύο προπονήσεις που απομένουν πριν τον αγώνα του Σαββάτου η ομάδα θα δουλέψει αποκλειστικά στην τακτική. Τα πράγματα πάντως όσον αφορά την εντεκάδα αναμένονται πιο «ισορροπημένα» σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή.

Προγραμματισμένη προπόνηση για σήμερα 15:30μμ.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/