Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Σύλληψη στην Ξάνθη δύο ατόμων για κλοπή... καλωδίων

Μετέφεραν με τρέιλερ καλώδια βάρους 150 κιλών, τα οποία είχε αφαιρέσει από εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Βραδινές ώρες της 01.03.2011 στη Σιδινή Ξάνθης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες και μετά από επισταμένες έρευνες και σχεδιασμένη επιχείρηση, εντόπισαν ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο έφερε τρέιλερ έμφορτο με καλώδια βάρους εκατόν πενήντα (150) κιλών.

Εντός του οχήματος ανευρέθη πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (ένας λοστός μεγάλος (σκύλα), ένας λοστός μικρός, δύο σιδηρόβεργες που είχαν μετατραπεί σε γάντζους μήκους περίπου 80 εκ., μια σιδηρόβεργα στραβωμένη, δύο κάβουρες, τρείς κόφτες καλωδίων με μονωμένες λαβές, μία πένσα με μονωμένη λαβή, ένα κλειδί άγνωστου τύπου πιθανόν για απασφάλιση ηλεκτρικών πινάκων και κουτιών και ένα βαλιτσάκι με πλήθος άλλων εργαλείων όπως κατσαβίδια, γαλλικά κλειδιά κλπ).

Από την προανάκριση προέκυψε, ότι ο οδηγός (50χρονος ημεδαπός) και ο συνοδηγός (29χρονος ημεδαπός) του οχήματος οι οποίοι συνελήφθησαν, είχαν αφαιρέσει αυτά με πρόθεση να τα ιδιοποιηθούν παράνομα, από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης την 01.03.2011 και ώρες από 01,00’ έως 03,00’.

Οι συλληφθέντες δράστες με την κατ’ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

.