Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Στην τελικά ευθεία για το μεθαυριανό ντέρμπι Ξάνθης - Αστέρα

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,
ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ


Στην τελικά ευθεία ενόψει Τρίπολης βρίσκεται η προετοιμασία της Σκόντα Ξάνθη. Μια προετοιμασία που συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, μιας και ο τελευταίος παίκτης που ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα ο Ντιέγκο Κιντάνα, δηλαδή, επέστρεψε εχθές κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και τίθεται στην διάθεση του προπονητή του.

Το βάρος στην χθεσινή προπόνηση έπεσε στην τακτική, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα. Στην απογευματινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 ο Νίκος Παπαδόπουλος θα δουλέψει πάνω στο πλάνο που έχει στο μυαλό του για τον αγώνα της Κυριακής. Πάντως είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα επιστρέψει στα γνωστά για την ομάδα με 4-2-3-1 δηλαδή εγκαταλείποντας το 4-2-2 που χρησιμοποίησε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, μιας και δεν λειτούργησε στην πράξη όπως τα περίμενε ο προπονητής.

Από την άλλη όσο αφορά τα πρόσωπα δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές. Αν και θα φανεί καλύτερα από σήμερα είναι ωστόσο πιθανό η επιστροφή του Κατόνγκο στο αρχικό σχήμα, ενώ δείχνει να μονιμοποιείται στην κορυφή της επίθεσης ο Βλάσης Καζάκης.

Όπως και να χει τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα τόσο στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής όσο και σε αυτήν του Σαββάτου μια μέρα πριν το ματς της χρονιάς.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/