Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Καταδίωξη ως τον Ίασμο για τη σύλληψη διακινητή

Μετέφερε πέντε λαθρομετανάστες, εντοπίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, καταδιώχθηκε από περιπολικά για χιλιόμετρα στην Εγνατία, βγήκε από τον δρόμο στο ύψος του Ιάσμου, παράτησε το όχημα και έτρεξε στα χωράφια αλλά...

Συνελήφθησαν την 17-03-2011 και ώρα 08.30΄στην περιοχή Ιάσμου Ροδόπης, από Αστυνομικούς της Υ.Α.Αλεξ/πολης, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής και πέντε (5) λαθρομετανάστες, για παράνομη είσοδο στη Χώρα.


Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της 17-03-2011, περιπολικά οχήματα της Α.Δ.Αλεξ/πολης, ενημερώθηκαν από το R/T κέντρο της Δ/νσής μας, όπως προβούν σε αναζήτηση – εντοπισμό Ι.Χ.Ε.αυτ/του, καθόσον είναι κλεμμένο και εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών. Το ανωτέρω όχημα εντοπίσθηκε από περιπολικό όχημα του Τμήματος Τροχαίας της Αλεξ/πολης επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος της Αλεξ/πολης, δόθηκε σήμα στάσης στον οδηγό αυτού με ηχητικά και φωτεινά μέσα, χωρίς αυτός να συμμορφωθεί, αναπτύσσοντας ταχύτητα κινούμενος με κατεύθυνση προς Κομοτηνή. Ο οδηγός του ανωτέρω οχήματος, ακολουθούμενος από περιπολικά οχήματα εξήλθε από την Εγνατία οδό στο ύψος του Ιάσμου – Ροδόπης, εισήλθε εντός του οικισμού, όπου ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, χωρίς να καταφέρει να διαφύγει, καθόσον συνελήφθη μετά από ολιγόλεπτη πεζή καταδίωξη, από άνδρες της Υ.Α.Αλεξ/πολης και της Α.Δ.Ροδόπης.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν πέντε (5) λαθρομετανάστες.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, για το κατασχεθέν όχημα είχε δηλωθεί κλοπή.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε.αυτ/το και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
 
.