Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Συνελήφθησαν επειδή έκλεψαν στην Συνεταιριστική Κρέατος Ξάνθης

Σε τρία άτομα πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί, αλλά διαφεύγουν κι άλλοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Βραδινές ώρες της Πέμπτης 17 Μαρτίου 2011 στο Δροσερό Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ της Α. Δ. Ξάνθης, ένας 19χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεργώντας κατά συναυτουργία με 20χρονο ημεδαπό, ο οποίος διαφεύγει της συλλήψεως και αναζητείται αφήρεσαν από Συνεταιριστική Εταιρεία Επεξεργασίας Κρέατος ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Ταυτόχρονα στην εν λόγω εταιρεία εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Α. Δ. Ξάνθης άλλα δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα διέφυγε και αναζητείται ο δράστης, ενώ οι δύο επιβαίνοντες στο άλλο ΙΧΕ αυτοκίνητο συνελήφθησαν καθώς στην κατοχή τους ανευρέθησαν τέσσερα καροτσάκια μεταφοράς κρεάτων και μεγάλος αριθμός καλωδίων.

Ένας εκ των τριών συλληφθέντων δραστών αντιστάθηκε στη σύλληψή του χτυπώντας με κλωτσιές έναν αστυνομικό χωρίς να καταφέρει να διαφύγει.

Κατασχέθηκαν δύο (02) ΙΧΕ αυτοκίνητα και τα ανωτέρω μνημονευόμενα είδη ενώ οι συλληφθέντες δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ξάνθης θα προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

.