Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Αναβάλλεται η αποχή στην Δ' Εθνική

Κανονικά μεθαύριο
οι αγώνες για το
περιφερειακό πρωτάθλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μία μικρή παράταση στις όποιες εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, δόθηκε την Τετάρτη μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Όπως σημειώνει το "periferiako.com", η τριμελής Επιτροπή, που αποτελείται από τους Γιώργο Σαρρή (Πρόεδρο ΕΠΣ Χίου), Γιάννη Παπακωνσταντίνου (Πρόεδρο ΕΠΣ Εύβοιας) και Μιχάλη Τζανόπουλο (Πρόεδρο ΕΠΣΔΑ) όρισε κανονικά την αγωνιστική για το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως αναμενόταν. Ωστόσο γνωστοποίησε ότι στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ την προσεχή Παρασκευή θα θέσει το ζήτημα της αποχής των σωματείων, "συμπαραστεκόμενη στα δίκαια αιτήματά τους".


Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Κατά τη συνεδρίασή της, η Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ' Εθνικής αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να ορίσει, ως όφειλε, τα ματς της αγωνιστικής της 20/3/2011. Επιπλέον, σε συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα των σωματείων Δ' Εθνικής, αποφάσισε να θέσει το ζήτημα της αποχής τους από το πρωτάθλημα στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ την Παρασκευή 18/3/2011".

Από την πλευρά της, η Συντονιστική Επιτροπή των σωματείων είδε με... καλό μάτι την απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στην αναβολή της αποχής τουλάχιστον για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ασφαλώς, σημαντικό ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις και ενέργειες των συλλόγων θα παίξουν οι αποφάσεις που θα παρθούν από το ΔΣ της ΕΠΟ την Παρασκευή. Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι για το προσεχές Σαββατοκύριακο η αγωνιστική θα γίνει κανονικά.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/