Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Πληρώνουν από την τσέπη τους για τα αστυνομικά σκυλιά στον Έβρο!

Απίστευτη καταγγελία από τους ίδιους τους αστυνομικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ



Από την τσέπη τους πληρώνουν για τη διατροφή και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των αστυνομικών σκυλιών οι αστυνομικοί του Έβρου. Σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν:

«Όπως μας πληροφόρησαν μέλη της Ένωσης μας που έχουν χρεωθεί αστυνομικό σκύλο, 3 στην Α. Δ. Αλεξανδρούπολης (2 για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών, 1 για ανίχνευση εκρηκτικών) και 2 στην Α. Δ. Ορεστιάδας (για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών) δεν τους έχει χορηγηθεί μέχρι σήμερα για το τρέχον έτος το μηνιαίο επίδομα των 207,07€ για την κάλυψη των εξόδων διατροφής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των σκύλων, καθώς δεν έχει εγκριθεί και δεν έχει αποσταλεί το απαιτούμενο ποσό στις Αστυνομικές Διευθύνσεις όπως γινόταν κάθε έτος. Τις δαπάνες αυτές είναι αυτονόητο ότι τις καλύπτουν οι συνάδελφοι από τις ήδη μειωμένες αποδοχές τους σε βάρος του οικογενειακού τους προϋπολογισμού.

Αντιλαμβανόμαστε τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικονομία της Χώρας, θεωρούμε όμως ότι στο δημόσιο αγαθό της ασφάλειας δεν χωρούν εκπτώσεις και θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση με την καταβολή των μέχρι τώρα δικαιούμενων ποσών, αλλά και με την κανονική ροή χορήγησης του ποσού από τον επόμενο μήνα, ακόμα και με άμεση χορήγηση από την παγία προκαταβολή των υπηρεσιών».


Πηγή:  http://www.telegramm.gr/