Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Μόνο τη νίκη θέλει αύριο η Skoda στις Σέρρες


«Να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα», λένε οι παίκτες


Στις 11.00πμ η σημερινή προπόνηση


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


“Νίκη και μόνο νίκη, να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα”, είναι το «σύνθημα» στα Πηγάδια όσο πλησιάζει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσεραικό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αλλά και οι συνεργάτες του, φρόντισαν να “περάσουν” στους παίκτες τους ότι δεν πάμε για κάτι άλλο, παρά για το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλουμε, και αυτό δεν είναι άλλο από την νίκη.

“Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς, θα πάμε για να κερδίσουμε, να τελειώνουμε με το θέμα παραμονής. Αυτό και μόνο αυτό, θέλω να έχετε στο μυαλό σας”.

Νωρίτερα, ο νεαρός τεχνικός, φρόντισε να δείξει σε βίντεο και να επισημάνει τα λάθη που θα πρέπει να αποφύγουν οι παίκτες του, για να έρθουν αύριο οι τρεις βαθμοί. Οι παρατηρήσεις είχαν να κάνουν γενικά με όλες τις γραμμές, περισσότερο βέβαια στάθηκε στην αμυντική και στην επιθετική λειτουργία. Όσον αναφορά την άμυνα, ζήτησε σωστή αλληλοκάλυψη και σωστές τοποθετήσεις, κυρίως στην αριστερή πλευρά που αγωνίζεται ο Τζάκι. Ενώ στην επίθεση, ζήτησε από τον Βλάση Καζάκη να έχει καλύτερες τοποθετήσεις στην περιοχή χωρίς περιττές ενέργειες, ώστε να τελειώνει τις φάσεις γρηγορότερα, αν και γενικά από τον νεαρό έμεινε ευχαριστημένος.

Στο τακτικό κομμάτι, την ώρα του διπλού, οι επιλογές δεν έδειξαν σχήμα, έχοντας τους παίκτες “ανακατωμένους”. Ωστόσο, όπως σας έχουμε ξαναναφέρει, δεν αναμένονται αλλαγές, και αν τελικά συμβεί, θα έχει να κάνει με μια - δυο περιπτώσεις.

Η Σκόντα Ξάνθη θα προπονηθεί για τελευταία φορά στα Πηγάδια σήμερα στις 11:00 το πρωί, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει για τις Σέρρες ενόψει του αυριανού αγώνα στις 17:15 με τον Πανσεραικό.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/