Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Συνάντηση εργασίας στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ο Περιφερειάρχης Αρης Γιαννακίδης συνομίλησε με τον διοικητή Νίκο Ραπτόπουλο και πολλά άλλα στελέχη του νοσοκομείου

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ;


Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας είχε το πρωί της Παρασκευής 11 Μαρτίου 2011, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης με τον διοικητή του νοσοκομείου Νίκο Ραπτόπουλο, τον υποδιοικητή Ιορδάνη Ντόλα, τον διοικητή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Καθηγητή Παναγιώτη Πρασόπουλο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Καθηγητής Καρδιολογίας Σταύρος Κωνσταντινίδης και ο Λέκτορας Δημήτρης Στάκος, οι οποίοι έθεσαν το αίτημα για προμήθεια στεφανιογράφου. Η ανταπόκριση του Περιφερειάρχη ήταν άμεση και θετική, προκειμένου για την προμήθεια του στεφανιογράφου μέσα από το ΕΣΠΑ και συναποφασίστηκε η σύσταση Επιτροπής κατάρτισης προδιαγραφών προκειμένου να προχωρήσει η προμήθεια του στεφανιογράφου, προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ. Επίσης, προωθείται άμεσα προς έγκριση από την 4η ΥΠΕ προς την Επιτροπή Προμηθειών Υγείας ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός ύψους 2,5 εκ. ευρώ για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης αποφασίστηκε η ωρίμανση και ανάθεση τεχνικών μελετών για την κατασκευή δομών ψυχικής υγείας οι οποίες θα στεγαστούν στο παλιό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, με στόχο το έργο προϋπολογισμού 3,5 εκ. ευρώ να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

.