Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Έλλειψη στελεχών για την «Περιφερειακή Αναγέννηση»! Κάποιοι φεύγουν…

Μπορεί οι βουλευτικές εκλογές να αργούν ακόμα, αλλά επειδή θα γίνουν πριν τις αυτοδιοικητικές, μάθετε ποια ονόματα περιφερειακών συμβούλων φλερτάρουν με το βουλευτιλίκι

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ




Εκλογές δεν θα γίνουν στην χώρα σύντομα, αλλά σίγουρα θα γίνουν πριν τις επόμενες αυτοδιοικητικές! Ορισμένα στελέχη της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, από την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, θα δοκιμασθούν στις βουλευτικές εκλογές, είτε το θέλουν … είτε όχι.

Αυτό συμβαίνει για τον επικεφαλής της Περιφερειακής Αναγέννησης Γιώργο Παυλίδη, ο οποίος ετοιμάζεται για την κάθοδο του στις βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές, στο νομό Ξάνθης με τη ΝΔ. Το ερωτηματικό που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αλέξανδρο Κοντό, που ενώ διαφαινόταν «τελειωμένος» για τον Αντώνη Σαμαρά, μετά τα τελευταία γεγονότα της «δικαίωσης» του στην υπόθεση Βατοπεδίου … ενεθάρρυνε!

Από την άλλη υπάρχει και ο Φίλιππος Τσαλίδης, που δεν αφήνει το πολιτικό παιχνίδι και με αργές και μεθοδικές κινήσεις στην Συγγρού, έχει φτιάξει ένα πολύ καλό προφίλ και είναι συνομιλητής με τα πρωτοκλασσάτα στελέχη της ΝΔ στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό!...

Η «Περιφερειακή Αναγέννηση» όμως θα έχει ακόμα μια απώλεια. Πιο σοβαρή! Αυτή του Περιφερειακού Συμβούλου του Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς. Ο Εβρίτης δημοσιογράφος δέχεται πιέσεις από την Αθήνα, για να ξεκινήσει σιγά σιγά τις κινήσεις αυτές, που θα τον φέρουν στο Κοινοβούλιο!

Ο Δημήτρης Πέτροβιτς αυτή την στιγμή είναι ο εκλεκτός της ΝΔ, περισσότερο ακόμα από τον Άκη Γεροντόπουλο, του οποίου ετοιμάζεται από την Συγγρού … τιμητική πολιτική αποστρατεία!

Τα ποσοστά που έφερε στον Έβρο στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές ο Δημήτρης Πέτροβιτς τον καθιστούν απόλυτο φαβορί για το βουλευτικό αξίωμα, από την άλλη όμως τρέφουν με ζήλια τους υπόλοιπους μνηστήρες της θέσης.

Αν οι εκλογές γίνουν μέχρι τον επόμενο Μάρτιο, το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει! Στον Έβρο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα κερδίσουν από 2 έδρες. Στη ΝΔ ο Δημήτρης Πέτροβιτς θα είναι βουλευτής … ψάξτε για τον δεύτερο!


Πηγή:   http://piazzadelpopolo.blogspot.com/