Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Εκανε την αυτοκριτική της και συνεχίζει η Ξάνθη

Να ξαναζεστάνουν τον κόσμο με νίκη επί του Αστέρα θέλουν οι παίκτες της Skoda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Ακόμη να χωνέψουν στην Ξάνθη την ήττα από τον Πανσερραικό που έβαλε σε μπελάδες την ομάδα και θα πρέπει τώρα πάση θυσία να πάρει το παιχνίδι με τον Αστέρα, όχι για να κερδίσει απλώς τις εντυπώσεις αλλά για να διασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία που όπως είναι η κατάσταση σήμερα δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά το που θα φτάσει ο μέσος όρος σωτηρίας. Στην όλη υπόθεση ίσως να υπάρχει και μία υπερβολή και αυτό γιατί υπάρχουν αρκετές ομάδες στην ίδια και χειρότερη θέση από εμάς και με δυσκολότερο πρόγραμμα, σε κάθε περίπτωση πάντως προσέχεις για να έχεις.
Στις μεταξύ τους συζητήσεις οι παίκτες σε μεγάλο βαθμό αποδίδουν την ήττα του Σαββάτου στην έλλειψη τύχης: «Μπορεί να μην ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ακόμη και τότε όμως ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν απλά ισοπεδωτικοί, αλλά η τύχη μάς γύρισε την πλάτη, δε θυμόμαστε να είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες ούτε σε εντός έδρας παιχνίδι και να φεύγουμε στο τέλος με άδεια χέρια». Παίκτης που έχει ζήσει πολλά στην ομάδα μάς έλεγε επίσης χθες ότι αυτό που στεναχώρησε περισσότερο πολλούς από τους συμπαίκτες του είναι ότι νιώθουν να ξενέρωσαν για ακόμη μια φορά τον κόσμο και την Κυριακή με τον Αστέρα θα παίξουν πρώτα για αυτούς, πιστεύουν στην ομάδα και στη νίκη στο ματς της χρονιάς όπως έχουν τα πράγματα σήμερα.

Κατά την άποψή μας είναι θετικό που υπάρχει αυτογνωσία στην ομάδα που γίνεται αυτοκριτική και μοιράζονται οι ευθύνες χωρίς να στοχοποιούνται πρόσωπα και καταστάσεις.
Όπως ήταν φυσικό, σκασμένος εμφανίζεται σύμφωνα με το περιβάλλον του και ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος που παραμένει ψύχραιμος όπως άλλωστε και οι περισσότεροι στο ποδοσφαιρικό σχήμα.
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο μετά το χθεσινό ρεπό επιστρέφουν από σήμερα και πάλι στις προπονήσεις

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/