Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ολοκληρώθηκε στην Αλεξ/πολη το 8ο Ετήσιο Σεμινάριο Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών


Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση με συμμετοχή σχολών από Αθήνα, Βόλο, Κομοτηνή, Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη και Τραϊανούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 8ο Ετήσιο Σεμινάριο Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών που διοργάνωσε για άλλη μία φορά στην πόλη της Αλεξ/πολης ο ΕλληνικόΣ ΣύνδεσμοΣ Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών με την ευθύνη της Σχολής Αλεξ/πολης. Συμμετείχαν οι συνεργαζόμενες σχολές από την Αθήνα, Βόλο, Κομοτηνή, Διδυμότειχο, Αλεξ/πολης και οι εκπρόσωποι των υπό σύσταση σχολών Τραϊανούπολης (Έβρος) και Δράμας (2 σχολές).

Το σεμινάριο το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Thraki Palace περιλάμβανε εκπαιδεύσεις σε .........

αντικείμενα Aiki-Jujutsu/Daito-Ryu, iai-kempo/Enshin-Ryu & nunchaku που διεξάγονταν ταυτοχρόνως σε διαφορετικές αίθουσες.



Την κεντρική επίβλεψη είχε ο Τεχνικός Επικεφαλής του Συνδέσμου/Κάτοχος Παγκοσμίου Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ/Συντονιστής για την Ελλάδα της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών Ιαπωνίας/και Εκπαιδευτής της Κεντρικής Σχολής Αλεξ/πολης, κος. Καρυπίδης Κων/νος έχοντας ως βοηθούς όλους τους εκπαιδευτές και αρχαιότερους μαθητές της κεντρικής σχολής.









Την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα πρωτάθλημα αγωνιστικού νουντσακου (nunchaku kumite) με τη συμμετοχή 50 και πλέον αθλητών από όλες τις σχολές οι οποίοι προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα και συγχαρητήρια από όλους.

Οι εντυπώσεις σχετικά με το πρωτάθλημα ήταν άριστες και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για ακόμη ποιο θεαματικούς αγώνες -πολύ σύντομα- τόσο στην περιοχή μας όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.





Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών συγχαίρει όλους τους Συλλόγους για την άψογη παρουσία τους και τα αποτελέσματα η «συγκομιδή» μεταλλίων όπως παρακάτω:

Σχολή Αλεξ/πολης: (4) χρυσά, (4) αργυρά και (5) χάλκινα

Σχολή Κομοτηνής: (3) χρυσά, (4) αργυρά και (1) χάλκινο

Σχολή Αθήνας: (1) χρυσό

Σχολή Βόλου: (1) χρυσό

Σχολή Διδυμοτείχου: (1) αργυρό και (2) χάλκινα


Πηγή:  http://gatzoli.blogspot.com/