Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Παρ΄ ολίγον τραγωδία τα ξημερώματα στο κέντρο της Κομοτηνής

Αγνωστος οδηγός αυτοκινήτου προκάλεσε σοβαρότατο ατύχημα και εξαφανίστηκε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Παρ' ολίγον τραγωδία θα είχαμε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Κομοτηνής, από άγνωστο οδηγό αυτοκινήτου που προκάλεσε σοβαρότατο ατύχημα και εξαφανίστηκε!

Συγκεκριμένα σήμερα γύρω στις 6 παρα 15, στην συμβολή των οδών Παρασίου και Νικολάου Ζωίδη, άγνωστο αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη Ν. Ζωίδη, χτύπησε αυτοκίνητο που έβγαινε κανονικά από την Παρασίου και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ανέτρεψε!

Ο οδηγός δεν σταμάτησε για την παροχή πρώτων βοηθειών στον οδηγό από το ανατραπέν όχημα, που εκείνη την ώρα μοίραζε ψωμιά σε φούρνους της πόλης, αλλά αντίθετα ανέπτυξε κι άλλο ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος ήταν μία παρέα φοιτητών, που όμως δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον αριθμό του οχήματος που προξένησε το ατύχημα γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Το θαύμα είναι ότι παρά την ανατροπή του αυτοκινήτου, ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε!

Γύρω στις 6 και 10 που βρεθήκαμε στο σημείο, είχε έρθει η τροχαία καθώς και ο πατέρας του οδηγού και επανέφεραν το όχημα στην κανονική του θέση αλλά και την κυκλοφορία στο σημείο...

Ασφαλώς και ο άγνωστος οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο χωρίς να δει αν χρειάζεται κάποια βοήθεια ο οδηγός του, αναζητείται από την Αστυνομία.
 
 
Πηγή:  http://paremvasikomotini.blogspot.com/