Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Απώλειες στο φινάλε για την Ξάνθη

Εκτός από την ήττα στον Βόλο, είχε και απώλειες παικτών για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές λόγω τιμωριών

ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;



Η Ξάνθη παρά την ήττα στο "Πανθεσσαλικό" στάδιο, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα με βάση τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια.

Η εμφάνιση πάντως στην αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας δεν ήταν ικανοποιητική, κάτι στο οποίο στάθηκε στο τέλος του παιχνιδιού και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Εκτός από την ήττα προέκυψαν όμως και απώλειες ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι στην Καβάλα απέναντι στην τοπική ομάδα για την 29η αγωνιστική, απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Δημήτρης Σουάνης και Δημήτρης Κομεσίδης, ενώ τις 7 κίτρινες έφτασαν οι οι Τζορτζ Μπόατεγκ, Ντιέγκο Κιντάνα και Σπύρος Βάλλας κάτι που σημαίνει ότι το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρωθηκε γι΄αυτούς.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Θόδωρος Βασιλακάκης και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα δύο παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

Αντίθετα ο Κώστας Φλίσκας εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και θα είναι ξανά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Την Δευτέρα το πρόγραμμα ξεκίνησε με τις καθιερωμένες ασκήσεις. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Μάουρο Πόι εντάχθηκε στο πρόγραμμα ενώ οι Κρίστοφερ Κατόγκο και Τζόρνταν Στιούαρτ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και ο Θανάσης Κωστούλας απουσίαζε με άδεια.


Πηγή:  http://www.sport24.gr/