Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Με Βέλγιο οι Εβρίτες για την πρόκριση στην Αργεντινή

Στις 12.30 το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ο κρισιμότατος αγώνας της Εθνικής Παίδων Βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Νίκη επί του Βελγίου για να κάνουν πρόωρη Ανάσταση ονειρεύονται ο Μάκης Δημητριάδης και οι παίκτες του στην Άγκυρα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζεται το Μεγάλο Σάββατο (12:30) με το Βέλγιο για τις θέσεις 5-8 και με νίκη μπαίνει στην εξάδα και τσεκάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής, που θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο. Η ομάδα είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί την Μεγάλη Παρασκευή, καθώς ήταν ημέρα ρεπό για όλες τις ομάδες.

Σύμφωνα, με τον Εβρίτη ομοσπονδιακό προπονητή Μάκη Δημητριάδη, «το Βέλγιο είναι μία καλά γυμνασμένη και προπονημένη ομάδα, λόγω του προγράμματος που έχει η ομοσπονδία της χώρας. Όλες οι αναπτυξιακές ομάδες είναι στην πόλη Βιλβόρτ όπου εκεί μένουν τα παιδιά, πηγαίνουν σχολείο, γυμνάζονται τρεις φορές την ημέρα και φυσικά παίζουν στην ίδια ομάδα. Με αυτά τα δεδομένα παρουσιάζονται εξαιρετικά έτοιμοι σε μεγάλες διοργανώσεις. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να αντιπαρατάξουμε μία ταλαντούχα ομάδα, που έχει μια πετυχημένη πορεία στη διοργάνωση. Δικαιούταν παραπάνω χρόνο προετοιμασίας, αλλά με αυτά τα όπλα που έχουμε θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο, που είναι η είσοδος στην εξάδα».

Ο Ανέστης Δαλακούρας σημείωσε ότι «το Βέλγιο έχει παράδοση στο βόλλεϋ και σύστημα στις μικρές ηλικίες. Το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τους κερδίσουμε. Τον καλύτερο μας εαυτό», ενώ για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, «το Βέλγιο είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εχει μεγάλες επιτυχίες στις μικρές ηλικίες. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και με σοβαρότητα για να κερδίσουμε».


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/