Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Συγκλονίζει η μητέρα του Αντεφέμι για τον θάνατο του γιου της

"Θα είναι η πιο δυστυχισμένη μέρα της ζωής μου, αλλά θα συνεχίσω να πιστεύω στον Θεό", λέει μεταξύ άλλων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ




Για τον τραγικό χαμό του γιου της, μίλησε σε ηλεκτρονικό μέσο της Νιγηρίας η Τιτιλάγιο Αντεφέμι αποκαλύπτοντας παράλληλα άγνωστες πτυχές της ζωής του Ολουμπάγιο που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος προκαλώντας σοκ στην οικογένεια της Ξάνθης και όχι μόνο...

Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τη 18η Απρίλη του 2011. Θα είναι η πιο δυστυχισμένη ημέρα της ζωής μου. Μια Δευτέρα, 10 χρόνια και τέσσερις μήνες πριν, πέθανε και ο πατέρας του. Ο Ολουμπάγιο υπέφερε, γιατί ο πατέρας του τον απέτρεπε συνεχώς από το να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Προσπαθούσε να τον αποθαρρύνει και μόνο τα αδέλφια του τον υποστήριζαν. Αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι ο Ολουμπάγιο έφυγε από τη ζωή μόλις άρχισε να δρέπει τους καρπούς των κόπων του. Ηταν ένα παιδί που βρισκόταν πάντα κοντά στον Θεό και όποτε είχε χρόνο επισκεπτόταν την εκκλησία. Δεν πρόκειται, πάντως, η απώλεια του παιδιού μου να με απομακρύνει από τον Θεό. Θα συνεχίσω να προσεύχομαι για αυτόν και την υπόλοιπη οικογένειά μου», δήλωσε μεταξύ άλλων. 

Η αδελφή του αδικοχαμένου παίκτη ισχυρίστηκε ότι έμαθε τα δυσάρεστα νέα από έναν φίλο που σκόπευε να πάει στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τον «Μπάγιο», όπως επίσης και ότι δεν γνώριζε πολλά για την αρραβωνιαστικιά του. «Σκόπευε να μας τη γνωρίσει τώρα που θα ερχόταν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αλλη μία ενδιαφέρουσα όσο και τραγική στο άκουσμά της ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα «thisdaylive.com», που επίσης δραστηριοποιείται στη Νιγηρία. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του συντάκτη του κειμένου, ο Ολουμπάγιο αναζητούσε το τελευταίο διάστημα τον άνθρωπο που θα του περνούσε βέρες με την αγαπημένη του Σάντε.

Οι αρχικοί υποψήφιοι κουμπάροι ήταν τρεις συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας και συγκεκριμένα οι Ντέλε Αϊγενούγκμπα (γκολκίπερ της ισραηλινής Μπνέι Γιεχούντα), Μίκαελ Αντεντέγι (μέσος της Πιούνικ Γερεβάν από την Αρμενία) και Ολουβαφέμι Αγιλόρε (μέσος της Χρόνινχεν). Ολοι τους, όμως, είναι νυμφευμένοι και ο «Μπάγιο» αποφάσισε να δώσει σε άλλον φίλο του το χρίσμα. Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο, ο εκλεκτός του ήταν ο φροντιστής της Εθνικής Νιγηρίας, Σεγκούν Ολομπατόκεν, και μάλιστα ο Αντεφέμι φέρεται να είχε ήδη παραγγείλει το κοστούμι του μελλοντικού του κουμπάρου. Οπως είναι, βέβαια, γνωστό, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει…


Πηγή:  http://www.exedrasports.gr/