Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Στην Αλεξανδρούπολη Ντέμης, Βανδή και τα παιδιά για το Πάσχα


ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ CELEBRITIES ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο Σάκης Ρουβάς αν δεν πάει Κέρκυρα με την Κάτια και την μικρή Αναστασία, θα κάνουν οικογενειακώς Ανάσταση στο μοναστήρια που βάφτισαν την κόρη τους κοντά στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά.


Ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με την οικογένειά του θα πάει σε εξοχικό φίλων έξω από την Κόρινθο.

Στην Αθήνα θα μείνουν η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης που θέλει να περάσει χαλαρά... . Στο Ουνταιπούρ της Ινδίας θα είναι σίγουρα ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Η Ευγενία Μανωλίδου φέτος θα ευχαριστηθεί κοκορέτσι στην Αθήνα αφού πέρσι χόρευε και ήταν σε σκληρό πρόγραμμα διατροφής.

Στο εξοχικό του στις Μηλιές σκέφτεται να ανέβει ο Αντώνης Ρέμος και κάπου εκεί κοντά, στον Αγιο Βλάσσιο θα είναι και η Δέσποινα Καμπούρη με το Βαγγέλη της.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου θα κάνει ανάσταση στην πίστα αφού το μεγάλο Σάββατο ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο Όραμα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, βόρεια θα κατευθυνθούν η Δέσποινα Βανδή με το Ντέμη αφού θα πάνε στην Αλεξανδρούπολη.


Η Ελλη Κοκκίνου θα πάρει το γιόκα της και θα πάνε στο εξοχικό τους στο Πόρτο Υδρα και μόλις τον αναλάβει ο μπαμπάς του θα πάρει τον αγαπημένο της πανύψηλο mr Μπόγρη και θα πάνε στη Ρώμη.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη θα ξεκινήσουν από το Λονδίνο τελικά – και όχι τη Λάρισα- και θα καταλήξουν στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Εξίσου μακρινό ταξίδι θα κάνει η Μαρία Μπακοδήμου που θα πάει στο Μαιάμι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος θα ξεκουραστούν στο εξοχικό τους στη Δροσιά της Βοιωτίας -που είναι ένα υπέροχο παραθαλάσσιο μέρος λίγο πριν τη Χαλκίδα και κάπου εκεί κοντά στο εξοχικό της στη Μαλεσίνα θα είναι και η Μιμή Ντενίση. Πάει ο Βόλος. Εκεί θα βρίσκεται ο Σωτήρης Πολύζος.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού θα πάνε στην Πάτμο. Ο Χρύσανθος Πανάς , η Ελενα Σύρακα, ο Τζόνι Καλημέρης, η Μαρία Ιωάννου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θα πάνε στην Υδρα. Οι hardcore κοσμικοί στο Πόρτο Χέλι. Τα παιδιά των καλών οικογενειών στην Αντίπαρο για ψάρεμα.

Ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης θα πάει στην Αίγινα και η Βάνα Μπάρμπα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας που έχουν σπίτι οι γονείς της και ο νονός της Φαίδρας.

Οι σύντομα νέοι γονείς Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας θα περάσουν ήρεμα σε ένα χωριό έξω από τη Ναύπακτο και κανείς δεν ξέρει ακόμα αν θα πάει να τους αναταράξει ο κουμπάρος τους Ηλίας Ψινακης αν δεν καταλήξει στο εξοχικό του στα 3-5 Πηγάδια-ή στη Μύκονο.

Μέχρι τώρα πάντως, αναποφάσιστοι παραμένουν οι Θεοχάρης Ιωαννίδης, Ελενα Παπαρίζου και Βίκη Καγιά ενώ η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας θα πάνε στο εξοχικό τους στην Καλαμάτα.

Η Αννα Βίσση σκέφτεται σοβαρά να περάσει το Πάσχα στην αγαπημένη της Σαντορίνη. Προς το παρόν βρίσκεται στην Κύπρο κοντά στους γονείς της όπου ίσως και να παραμείνει.

 
Πηγή:  http://www.golema.gr/