Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Έβδομος στην Ευρώπη ο «Τορο»


ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ EURO
ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ Ο ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;



Στους δέκα κορυφαίους ποδοσφαιριστές της προκριματικής φάσης του Euro 2012 συγκαταλέγεται ο ξανθιώτης αμυντικός Βασίλης Τοροσίδης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «goal.com». Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση για τον θρακιώτη ποδοσφαιριστή αλλά και για την Εθνική.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού με τα καθοριστικά τέρματα που έχει πετύχει με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τόσο απέναντι στην Λετονία όσο και στην Μάλτα, χαρίζοντας σημαντικότατες νίκες στην Ελλάδα, κατάφερε να πλασαριστεί στη πρώτη δεκάδα των κορυφαίων παικτών για το πρώτο μισό των προκριματικών του Euro 2012.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τοροσίδης βρίσκεται στην 7η θέση της σχετικής λίστας, μπροστά από τον γκολκίπερ της Αγγλίας Τζο Χαρτ, τον Χάγκελαντ της Νορβηγίας και τον Μοβσισιάν της Αρμενίας. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Χούντελαρ της Ολλανδίας.

Το δημοσίευμα στέκεται κυρίως στο γεγονός πως οι δύο από τις τρεις νίκες που έχει πάρει η Ελλάδα μέχρι στιγμής έχουν την υπογραφή του Βασίλη Τοροσίδη, ενώ συμπληρώνει πως αν η Εθνική Ομάδα πάρει τελικά την πρόκριση στα τελικά του Euro της Ουκρανίας και στης Πολωνίας, τότε θα το χρωστάει σε μεγάλο βαθμό στον θρακιώτη ποδοσφαιριστή.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/