Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

"Δεν είμαστε αδιάφοροι", λένε στην Skoda Ξάνθη

ΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;


Λίγο η διακοπή πρωταθλήματος λόγω Εθνικής, λίγο η επικαιρότητα των προηγούμενων ημερών, συνέντευξη με τον προπονητή, προπονητολογία, προγραμματισμός ομάδας, ανανεώσεις συμβολαίων, μας έκανε να «ξεχάσουμε» ότι υπάρχει και ένα παιχνίδι μπροστά μας, αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή στις 19:00 το απόγευμα. Ένα παιχνίδι που μπορεί να μην έχει την σημασία που θα είχε αν η Skoda Ξάνθη έχανε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Αστέρα Τρίπολης, σε καμία περίπτωση όμως δεν αντιμετωπίζεται με αδιαφορία. Οι λόγοι είναι πολλοί με πρώτο και κύριο να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία, ώστε να μην έχει στον σχετικό πίνακα την εικόνα που είχε πέρσι στο τέλος του πρωταθλήματος. Ο Νίκος Παπαδόπουλος όπως και η διοίκηση το θέτουν ως στόχο για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές κάτι που πιστεύουν ότι είναι στις δυνατότητες της ομάδας. Ο νεαρός τεχνικός έβαλε σε ρυθμούς Βόλου τους παίκτες του και στη σύντομη ομιλία που είχε πριν την χθεσινή απογευματινή προπόνηση τους επισήμανε τα εξής:
«θέλω να είμαστε σοβαροί στις προπονήσεις, είναι κάτι που σας το έχω ξαναπεί. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σας δω χαλαρούς. Δεν είμαστε αδιάφοροι, υπάρχει στόχος και είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπορούμε να το κάνουμε. Η βαθμολογική θέση που έχουμε τώρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη, είμαστε για πιο ψηλά. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου πάμε να το χτυπήσουμε, να παίξουμε πρώτα για εμάς να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».
Στην συνέχεια και όσον αφορά την προπόνηση αν και δούλεψε στην τακτική κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ό,τι έχει να κάνει με την εντεκάδα. Για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάουρο Πόι που ούτως η άλλος δεν αγωνίζεται λόγω τιμωρίας, Τζόρνταν Στιούαρτ που πολύ πιθανόν να μείνει εκτός. Κατά τα άλλα επέστρεψε και γυμνάστηκε κανονικά χθες ο Κατόνγκο κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα και με τον Αντεφέμι.
Καλό μήνα και προσοχή στις πλάκες...
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/