Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Πολλά προβλήματα στην Ξάνθη ενόψει Άρη

ΠΟΙΟΙ ΠΑΊΚΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;


Τις τελευταίες εβδομάδες όλο και κάτι υπάρχει που να απασχολεί όσον αφορά την ομάδα, ώστε να φτάνουμε κυριολεκτικά στο παρά πέντε για να ασχοληθούμε και με τα αγωνιστικά θέματα ενόψει Κυριακάτικου αγώνα. Έτσι και τώρα, Παρασκευή σήμερα και με την Skoda Ξάνθη να αντιμετωπίζει ένα κάρο προβλήματα, Κωστούλας, Βάλλας, Αντεφέμι, Βασιλακάκης, Κιντάνα, Τζάκι, Γκσπούρνιγκ, Μπούγκα και Μπόατενγκ. Με όλα αυτά λοιπόν καλείται ο Νίκος Παπαδόπουλος στο τελευταίο παιχνίδι του στον πάγκο της Ξάνθης να βρει λύσεις.

Αν δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά, τότε το πιθανότερο είναι εκτός των τιμωρημένων Κωστούλα και Αντεφέμι να έχουμε την ομάδα που αντιμετώπισε την Καβάλα την προηγούμενη αγωνιστική στο γειτονικό ντέρμπι. Τώρα, όσοv αφορά τις δύο «κενές» θέσεις είναι εύκολο να πούμε ότι τη θέση του αρχηγού - που δυστυχώς δεν θα τον ξαναδούμε να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ξάνθης - θα πάρει ο Σταθάκης, το θέμα είναι τι γίνεται με τον παίκτη που θα πλαισιώνει τον Κώστα Φλίσκα. Το πιθανότερο είναι να «βαπτιστεί» για τις ανάγκες του αγώνα με τον ΑΡΗ κάποιος αμυντικογενής παίκτης ως αμυντικός χαφ, με το πιθανότερο αυτήν τη στιγμή να παίρνει τη θέση ο Κομεσίδης. Αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο δύσκολο είναι το έργο του τεχνικού επιτελείου. Κατά τα άλλα καλά…


Η φυγή του Κωστούλα τη δεδομένη στιγμή ίσως κρατήσει στην ομάδα τον Γκλέισον. Ο Βραζιλιάνος έχει δείξει καλά στοιχεία και είναι θα λέγαμε αγαπητός στον κόσμο. Ακόμη και αν συμβεί αυτό πάντως δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο μιας ακόμη μεταγραφής κεντρικού αμυντικού.


Τι γίνεται με Κιντάνα
Από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και δεν τον έχουν καλέσει ακόμη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Όπως έχουν τα πράγματα τώρα φαντάζει με έκπληξη η παραμονή του.


Θέλει και πριμ
Στο Xanthi Reds πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αναφέρει ότι ο Μπόατενγκ ζήτησε να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα. Και εδώ που τα λέμε κάτι τέτοιο δεν θα στεναχωρούσε και πολλούς στην Skoda Ξάνθη. Τις τελευταίες ημέρες -σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη- ο Ολλανδός μέσος αξιώνει από την ομάδα και πριμ συμμετοχών. Τώρα αν θα το πάρει ή όχι θα σας γελάσουμε.
Υ. Σ. Κάτι πήρε το αυτί μας για επιστροφή έκπληξη…ε ρε γλέντια!


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/