Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Η διδακτική των φυσικών επιστημών και νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση

Πανελλήνιο Συνέδριο διοργανώνεται από σήμερα και για τρεις μέρες

Από το Παιδαγωγικό Τμήμα ΔΠΘ στην Αλεξανδρούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνει το 7ο πανελλήνιο συνέδριο διδακτικής των φυσικών επιστημών και νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση, στην Αλεξανδρούπολη από 15 έως και 17 Απριλίου 2011, με θέμα: «Αλληλεπιδράσεις εκπαιδευτικής έρευνας και πράξης στις φυσικές επιστήμες».

Το συνέδριο περιλαμβάνει συνολικά την παρουσίαση 122 εργασιών σε 21 συνεδρίες και 4 συμπόσια, την διεξαγωγή 4 εργαστηρίων για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μιας στρογγυλής τράπεζας, ενώ θα υπάρχουν ακόμη προσκεκλημένες ομιλίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό».

Ομιλητές: Δ. Ψύλλος, Α.Π.Θ., Π. Καριώτογλου, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Β. Τσελφές, Πανεπιστήμιο Αθηνών, J. Dillon, King’s College, London, UK, Philip Johnson and Ros Roberts, School of Education, University of Durham, UK.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινούν σήμερα και ώρα 16:00, ενώ η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 18:30 στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου «Alexander».

.