Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη


ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνελήφθη την 06-04-2011 και ώρα 20.40΄, στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, 41χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο που διενήργησαν Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που οδηγούσε ο δράστης, βρέθηκαν στην κατοχή του ανωτέρω δράστη: α) ένα (1) νάιλον σακουλάκι, περιέχον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους – 6- γραμ., με την άμεση συσκευασία του και β) ένα (1) νάιλον σακουλάκι, περιέχον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -2,3- γραμμαρίων, με την άμεση συσκευασία του.

Κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσία. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.


Συνελήφθη την 09-04-2011 και ώρα 23.30΄, στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς της Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 51χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο που διενήργησαν Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που οδηγούσε ο δράστης, βρέθηκε στην κατοχή του, ένα (1) νάιλον σακουλάκι, περιέχον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους – 2- γραμ., με την άμεση συσκευασία του.

Κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.