Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις Καβάλα και Ξάνθη

Ηρθαν ισόπαλες 1-1 στο "Ανθή Καραγιάννη"

Με Καζάκη προηγήθηκαν οι Θρακιώτες στο πρώτο λεπτό

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Καβάλα και Ξάνθη μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στο «Ανθή Καραγιάννη» και αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Καζάκη μόλις στο 1’ για να απαντήσει η Καβάλα με τον Νικουλάει στο 51’.

Ο Ρουμάνος επιθετικός Μάριους Νικουλάε, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τους «αργοναύτες» δανεικός από την Ντιναμό Βουκουρεστίου, έχει δείξει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την κλάση του, καθώς σε 10 συμμετοχές έχει βρει δίχτυα 4 φορές. Από την άλλη, ο Βλάσης Καζάκης, που επίσης αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Πανθρακικό, αποδείχθηκε «χρυσή» μετεγγραφή για την Ξάνθη, καθώς σκόραρε το 3ο του γκολ σε 10 παιχνίδια, ενώ είχε και δοκάρι.


Το φιλμ του αγώνα:

1’ ΓΚΟΛ (0-1): Ο Καζάκης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

10’ Σουτ του Πόι άουτ.

11’ Ο Ρίος προσπάθησε με διπλή προσπάθεια να σκοράρει, αλλά ο Λυμπερόπουλος έδιωξε.

24’ Ο Καζάκης σε τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0.

31’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ονουάτσι, που βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Λυμπερόπουλο.

36’ Σουτ του Ρίος, έδιωξε ωραία ο Λυμπερόπουλος.

50’ Κεφαλιά του Ντουγκλάο, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λυμπερόπουλος.

51’ ΓΚΟΛ (1-1): Ο Νικουλάε με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε.

53’ ΔΟΚΑΡΙ: Η Ξάνθη άγγιξε το δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Καζάκη σταμάτησε στο δοκάρι.



ΣΚΟΡΕΡ: 51’ Νικουλάε - 2’ Καζάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρίος, Καρντόσο - Γκλέισον, Καζάκης, Αντεφέμι, Κωστούλας

ΚΟΚΚΙΝΗ: Αντεφέμι (91’, 2η κίτρινη)


ΚΑΒΑΛΑ (Γ. Ματζουράκης): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Οικονόμου, Ντουγκλάο, Περεϊρίνια, Ντιέ (81' Ντικρόκ), Ρίος (87' Καπνόπουλος), Καρντόσο, Αμπντούν, Ονουάτσι (83' Ναζλίδης), Νικουλάε

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Γκλέισον, Κωστούλας, Στιούαρτ, Φλίσκας, Αντεφέμι, Καζάκης (81' Αλτιπαρμακόφσκι), Πόι, Κατόνγκο (69' Καθάριος), Μαρσελίνιο (77' Μάνταλος)


Είπαν:

Γιάννης Ματζουράκης: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι για την εποχή. Μία απροσεξία στην αρχή του αγώνα ματς έφερε πίσω στο σκορ και για 20 λεπτά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας Στην συνέχεια βγάλαμε φάσεις και σε αγωνιστικό επίπεδο κλείσαμε καλά το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε ιδιαίτερο ζήλο, δημιουργήσαμε φάσεις, ισοφαρίσαμε και αξίζαμε τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μερικά νεκρά διαστήματα και αυτά είναι θέμα δυνάμεων».

Νίκος Παπαδόπουλος: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με αρκετές καλές στιγμές και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι αξίζουν πολλά. Είχαν ψυχή και τους ευχαριστώ για την εμφάνιση που έκαναν. Η ομάδα ήταν για υποβιβασμό, αλλά πρόκειται για κατόρθωμα και αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό που πέτυχαν».

.