Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ισοπαλία 1-1 και για Πανθρακικό και Παναιτωλικό

Μόνο ένα λεπτό κράτησε η χαρά των Κομοτηναίων από το τέρμα του Αρσενίεβιτς

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 
ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ



Ο Πανθρακικός υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό, με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν στο πρώτο μέρος και να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Θεοδωρίδη και Καούνο, όμως να μην μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να κυνηγήσουν το γκολ, ήταν πιο επιθετικοί σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να ανοίξουν στο σκορ στο 72' με σουτ του Αρσενίεβιτς μέσα από την περιοχή.

Η... χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε ούτε ένα λεπτό, όμως, καθώς οι Αγρινιώτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 73'! Ο Θεοδωρίδης επιχείρησε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Νατσούρα και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Κουτσόπουλου για το 1-1!

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς. Παρ' όλα αυτά οι Αγρινιώτες σε δύο περιπτώσεις στο φινάλε θα μπορούσαν να... δραπετεύσουν με το τρίποντο, καθώς στο 90' φωνάζουν για το γκολ του Κούσα που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, ενώ στο 92΄ χάθηκε μοναδική ευκαιρία με τον Μπαϊκαρά, όταν προ της γραμμής έδιωξε ο Κανωτίδης!

Ο Παναιτωλικός πλέον, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του, χάνει έδαφος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ δίνει την ευκαιρία στον ΟΦΗ να τον πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Πάντως αυτό θα συμβεί εφόσον οι Κρητικοί κερδίσουν τον Εθνικό την Κυριακή, καθώς τώρα η διαφορά είναι στο +7 υπέρ της ομάδας του Αγρινίου! Από την άλλη πλευρά, ο Πανθρακικός δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Λιαπάκης (78' Κανωτίδης), Μάλκι (64' Ορλάντο), Σουλτανίδης, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ (43' Ούλμερς)

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος (60' Μπελεβώνης), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Μουμίν (77' Δέντσας), Ρότσα, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης, Καούνος (28' Καραμαλίκης)


.