Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Σενάρια για Τοροσίδη σε Γιουβέντους και Ρόμα!!!

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ενδιαφέρον συλλόγων του καμπιονάτο για τον ξανθιώτη παίκτη του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ


Μπορεί ο Νταβίντ Πιζάρο να δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, ωστόσο ιταλικό δημοσίευμα φέρνει ξανά τον Χιλιανό μέσο στο προσκήνιο, εμπλέκοντας παράλληλα και το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη.


Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «forzaroma» αναφάρει πως η Ρόμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού των Ερυθρολεύκων και δεν αποκλείεται να προτείνει ανταλλαγή με τον Πιζάρο, καθώς γνωρίζει πως αρέσει ιδιαίτερα στους ανθρώπους του ελληνικού συλλόγου.

«Θέλει Τοροσίδη η Ρόμα, ανταλλαγή με τον Πιζάρο;», αναφέρει στον τίτλο του το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Ο Βασίλης Τοροσίδης σύμφωνα με τις πληροφορίες θα μπορούσε να πάει στην Ρόμα. Ο ιταλικός σύλλογος έχει έρθει σε επαφή της τελευταίες ημέρες για να ρωτήσει πως μπορεί ο Πιζάρο να πάει στην Ελλάδα. Ο Τοροσίδης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2015 και κοστολογείται περίπου στα 8 εκατ. €».

Παράλληλα στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης σύμφωνα με άλλα ιταλικά δημοσιεύματα. Ο σύλλογος από το Τορίνο ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας με τον μπακ του Ολυμπιακού να είναι ένας από τους υποψηφίους.

Σύμφωνα λοιπόν με το «calciosport24» οι Μπιανκονέροι θα προσπαθήσουν να «κλείσουν» τον Στέφαν Λιχστάινερ της Λάτσιο, του οποίου η υπόθεση ωστόσο είναι πολύ δύσκολη. Ετσι στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση, ο ιταλικός σύλλογος θα κινηθεί για έναν από τους Κασάνι, Μπεκ, Μασιέλο, Αρμπελόα, Ντα Σίλβα, Ζαμπαλέτα, Τοροσίδη.

«Ένα νέο όνομα για την Γιουβέντους είναι και ο Βασίλης Τοροσίδης», αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ τονίζει πως οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του Μόμο Σισοκό.
 
 
Πηγή:  http://www.in.gr/