Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Γιατί τα πλέι οφ της Football League δημιουργούν πονοκέφαλο στην Ξάνθη;

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ SKODA;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΝΕΑ...


Τί σχέση μπορεί να έχουν τα πλέι οφ της φούτμπολ λίνγκ που μπορεί να επηρεάζουν την Ξάνθη; Η σχέση που έχουν ακούει στο όνομα Μάρκο Μαρκόφσκι που -όπως πρώτοι διαβάσατε στο Χanthi Reds- είναι ποδοσφαιριστής της ομάδος από τον χειμώνα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όπως είναι η κατάσταση τώρα στην φούτμπολ λίνγκ με τις αδιοδοτήσεις και το ποιες ομάδες θα συμμετέχουν τελικά στα πλέι οφ υπάρχει ήδη μεγάλη καθυστέρηση. Όπως είναι λογικό μεγάλη καθυστέρηση θα υπάρξει και μέχρι να τελειώσουν. Υπολογίζεται μετά τις 20 Ιουνίου, ίσως και 25. Κάπου εκεί δηλαδή θα τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Δόξα Δράμας ο Μαρκόφσκι.

Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα είναι το πρώτο ραντεβού για τη νέα χρονιά στην Skoda Ξάνθη. Αν αναλογιστεί επίσης κανείς ότι ο Γιουγκοσλάβος φορ είναι προγραμματισμένο να παντρευτεί στις 26 του ίδιου μήνα στην πατρίδα του, μπορεί να αντιληφθεί τον πονοκέφαλο του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του που δε θα έχουν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ένα από τα βασικά τους όπλα για την επόμενη σεζόν. Ο Μάρκο Μαρκόφσκι το λιγότερο που θα χρειαστεί μετά τις υποχρεώσεις του με την Δράμα είναι τουλάχιστον ένα 20ήμερο.


Τις ίδιες υποχρεώσεις

Τις ίδιες υποχρεώσεις έχει και ο Δημήτρης Γελαδάρης, ένας ποδοσφαιριστής που το όνομά του έχει ακουστεί για την Skoda Ξάνθη. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για τον ρέκορμαν συμμετοχών στο φετινό πρωτάθλημα της φούτμπολ λίνγκ, έντονο ενδιαφέρον δείχνει ΠΑΕ της σούπερ λίνγκ και δεν εννοούμε φυσικά την Ξάνθη. Από ότι φαίνεται δεν περνά απαρατήρητη η πορεία και η αγωνιστική του συνέπεια.


Τέλος και ο Ιβάν

Μια σεζόν κράτησε τελικά η συνεργασία του Ιβάν Μήτερ με την Skoda Ξάνθη. Ο Βούλγαρος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δούλευε σαν σκάουτερ παρακολουθώντας νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα διαφόρων κατηγοριών, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Η απομάκρυνσή του πιθανόν να είναι στο πλαίσιο των διαφόρων περικοπών που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό στην Skoda Ξάνθη.

Τέλος, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφορία για νέο ταξίδι των ανθρώπων της Ξάνθης στο εξωτερικό για μεταγραφικές υποθέσεις.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/