Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Στην Αθήνα γίνεται ο μέγας χαμός, αλλά το Γραφείο του Πεταλωτή μας έστειλε δελτίο Τύπου για τα εγκαίνια της έκθεσης

Τα τέλεσε κανονικά χθες, αφού ανέβηκε για αυτόν τον σκοπό στην Κομοτηνή και ξανακατέβηκε στην πρωτεύουσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ


Την 20η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «ΘΡΑΚΗ 2011» εγκαινίασε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης -Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011.

Μετά την τελετή των εγκαινίων ο κ. Πεταλωτής ξεναγήθηκε στους χώρους της έκθεσης επισκεπτόμενος και τα 120 περίπτερα και συνομιλώντας με τους συμμετέχοντες.

Στις δηλώσεις του ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι «Η Έκθεση Θράκη 2011, παρά το πέρασμα των χρόνων και την απαξίωση που υπέστη σε κάποια περίοδο, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιφερειακές εκθέσεις, αποδεικνύει ότι σε δύσκολες εποχές για τον τόπο μας οι εγχώριες δυνάμεις έχουν δύναμη, ιδέες και ελκυστικές προτάσεις.

Είναι σημαντικό ότι δημιουργούνται προοπτικές για τη διεθνοποίηση της έκθεσης διότι βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι της Ανατολής με τη Δύση. Οι προκλήσεις είναι πολύ σημαντικές. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, οι πολίτες της Αν. Μακεδονίας Θράκης το έχουν κατανοήσει. Με την έκθεση «Θράκη», μέσα από την κρίση, ξεπηδούν δυνάμεις οι οποίες προβάλλουν και προτάσσουν το μέλλον και είναι έτοιμες να μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία».

Τέλος ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι η καινοτομία της φετινής έκθεσης «Θράκη» οφείλεται στις θεματικές της έκθεσης για την πράσινη ανάπτυξη, στην αυξημένη συμμετοχή επαγγελματιών, έμπορων, βιομηχάνων, επιχειρηματιών και όχι φορέων αλλά και στις παράλληλες εκδηλώσεις παρά την οικονομική στενότητα.

.