Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ποια ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι για την Πρωθυπουργία

Πρόθυμος να παραδώσει την εξουσία εμφανίζεται ο Γ. Παπανδρέου και φέρεται να συζητά ποιοι θα μπορούσαν από αύριο κιόλας να τον διαδεχθούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ


Στο κόκκινο βρίσκονται οι συσκέψεις στα επιτελεία των δύο μεγάλων κομμάτων για τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας και κυρίως για αυτόν που θα κληθεί να αναλάβει ως ο πρωθυπουργός της.

Από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά του πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκά Παπαδήμου, του σημερινού διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου και του διευθύνοντα συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας Απόστολου Ταμβακάκη.

Ακόμα, ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Αλέκου Παπαδόπουλου (που φέρεται να εκτιμά η ΝΔ) αλλά και του νυν αντιπροέδρου της ΝΔ και πρώην επιτρόπου Σταύρου Δήμα (ενδεχόμενο στο οποίο δεν εμφανίστηκε αρνητικό το ΠΑΣΟΚ).

Ακόμα, ακούστηκε το όνομα του πρώην ΥΠΕΞ Πέτρου Μολυβιάτη αλλά και του πρώην προέδρου του ΣΥΝ Νίκου Κωνσταντόπουλου, ωστόσο την τελευταία υποψηφιότητα την απέρριψε το ΠΑΣΟΚ. Τέλος, το πρώτο όνομα που λέγεται ότι συζητήθηκε ήταν αυτό του Φώτη Κουβέλη, ωστόσο παρόλο που εμφανίζονται να εκτιμούν την προσωπικότητα και το ήθος του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς και στα δύο μεγάλα κόμματα, δεν προχώρησε η συγκεκριμένη επιλογή.

.