Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση Συλλόγου Δασκάλων Αποφοίτων ΕΠΑΘ Ροδόπης-Έβρου


Εξέδωσε ένα μήνυμα σχετικά με το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς και ενόψει της έναρξης των θερινών διακοπών

                        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ


«Αγαπητοί συνάδελφοι, φτάσαμε στο τέλος μιας ακόμη σχολικής χρονιάς.

Συγχρονιστήκαμε με μια εποχή που εξελίσσεται συνεχώς και ακολουθήσαμε τις αλλαγές που έγιναν με σκοπό να ανατραφούν οι μαθητές σας προς την κατεύθυνση αυτή, έτσι εξελίξαμε τον εαυτό μας. Δουλέψαμε με όλη μας τη δύναμη για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε στους μαθητές μας όλες τις εξελίξεις που συνέβησαν στον τομέα των πληροφοριών, της τεχνογνωσίας και της τεχνολογίας. Για το λόγο αυτό διαβάσαμε, ερευνήσαμε και πιστεύω ότι κλείσαμε ακόμα μια σχολική χρονιά που για την μειονοτική εκπαίδευση έφερνε πότε δυσκολίες, πότε έγνοιες, με περηφάνια για τον κόπο που καταβάλλαμε.Βάλαμε την υπογραφή μας σε αρκετές ουσιώδεις και ωραίες εργασίες για να αναθρέψουμε μαθητές που θα εκφράζουν ανοιχτά τις σκέψεις τους, χωρίς να δειλιάζουν, που θα υποστηρίζουν τα πιστεύω τους και θα επιδεικνύουν ενδιαφέρον και αγάπη για ό,τι ωραίο και καλό, με αγάπη για την οικογένεια και τους συμπατριώτες τους.

Αγαπημένοι μαθητές,

Οι επιτυχίες σας μας κάνουν πάντοτε περήφανους. Η απόδοσή σας στα μαθήματα, αποτελεί εγγύηση για την απόδοση που θα έχετε στη ζωή σας. Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, παίρνετε τους βαθμούς σας για τον κόπο ενός έτους. Η πίστη μας σε εσάς είναι πολύ μεγάλη. Ξέρουμε ότι εάν εσείς το θέλετε, μπορείτε να κάνετε μεγάλα πράγματα.Να διαβάζετε όλη σας τη ζωή και να μη μένετε πίσω από την εποχή σας. Να γνωρίζετε ότι η επιστήμη είναι ο πιο ορθός δρόμος. Να έχετε αυτοπεποίθηση! Η ανασφάλεια οδηγεί τον άνθρωπο στην αποτυχία. Να αγαπάτε το έθνος και την πατρίδα σας και να εργάζεστε για την ανύψωση της. Να σέβεστε τη μητέρα, τον πατέρα και τους μεγαλύτερούς σας.

Πρώτα απ’ όλα, ελπίζω αυτή την περίοδο διακοπών, να ξεκουραστείτε και να διαβάζετε συγχρόνως καθώς και να συμμετέχετε σε διάφορες αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις έτσι ώστε να ξεκινήσετε την επόμενη σχολική χρονιά με ενέργεια και ελπίδα.

Αγαπητοί κηδεμόνες,

Τα παιδιά αποτελούν τα πιο πολύτιμα αποκτήματά μας στη ζωή. Όσο και να εργαστούμε γι’ αυτά θα είναι λίγο. Γνωρίζουμε ότι και εσείς κινείσθε σε αυτό το πνεύμα και στηρίξατε τα παιδιά σας τη σχολική χρονιά που πέρασε. Αποτελεί κοινό μας στόχο , να αποκτήσουν τα παιδιά αυτά μια καλή μόρφωση και να προετοιμαστούν για το μέλλον με τον καλύτερο τρόπο.

Εύχομαι σε όλους σας καλές διακοπέ»

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Αποφοίτων ΕΠΑΘ

Μεχμέτ ΝΤΕΡΝΤΙΜΑΝ
.