Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Έκτακτο: επίθεση "αγανακτισμένων" στην Ρενταρή την ώρα που πήγαινε Βουλή

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν λίγο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος

Το αυτοκίνητό της δέχτηκε πέτρες και αναγκάστηκε να πάει με τα πόδια!!!

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΤΥΤΕΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ;


Τους προπηλακισμούς υπουργών και βουλευτών κατά την προσπάθειά τους να φθάσουν στην Βουλη, γνωστοποίησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής.

Αναλυτικά, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως το αυτοκίνητό του στο ύψος του αγάλματος του Τρούμαν δέχθηκε επίθεση από διαδηλωτές. Όπως εξήγησε βρισκόταν σε αυτοκίνητο μικρού κυβισμού με φιμέ τζάμια και τον ακολουθούσε άνδρας της ασφάλειας με μηχανή, οι διαδηλωτές αντιλήφθησαν ότι κάποιος πολιτικός βρίσκεται εντός και κινήθηκαν απειλητικά. Όταν είδαν ότι ήταν ο Λοβέρδος επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σπάσουν τους προφυλακτήρες.

Επιπροσθέτως, ο υπουργός Υγείας είπε πως και η κυρία Ολγα Τέντε Ρενταρή, ακολουθώντας με το αυτοκίνητό της την μόνη διαδρομή που οδηγεί στο παρκινγκ του κοινοβουλίου, έπεσε σε ομάδα διαδηλωτών στο ύψος της Ρηγίλλης με αποτέλεσμα να δεχθεί πέτρες. Βρήκε καταφύγιο σε παράπλευρο δρόμο και έφτασε στην Βουλή πεζή. Τέλος – σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο κ. Λοβέρδος στην Ολομέλεια – θύμα του εξαγριωμένου πλήθους έπεσε και η κυρία Σούλα Μερεντίτη η οποία δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες και μπουκάλια.

Πάντως, οι περισσότεροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταφθάνουν στο κοινοβούλιο, εμφανώς προβληματισμένοι και με σκυμμένα κεφάλια και αυτό γιατί οι περισσότεροι ήρθαν αντιμέτωποι με τα τις έντονες αποδοκιμασίες των διαδηλωτών. Το γεγονός αυτό ενδεχομένως να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο το έκρυθμο κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της Κ.Ο. καθώς φαίνεται πως διογκώνει την «κρίση συνείδησης» που βασανίζει αρκετούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

 
Πηγή:  http://www.protothema.gr/