Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κονέ της Ξάνθης με τον Εμίλιο Φερέρα;

Πως θα συνεργαστεί (ίσως και ήδη να συνεργάζεται) ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού με την ομάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι άνθρωποι της Ξάνθης -συγκεκριμένα οι Ουζουνίδης, Παπαδημητρίου- βρέθηκαν στη Βαρκελώνη και στα γραφεία της Εσπανιόλ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο ομάδων, κυρίως σε οργανωτικά θέματα. Στην Ελλάδα έχουμε ακούσει πολλές φορές για τέτοιου είδους συνεργασίες που είτε δεν προχωρούν καθόλου, είτε χαλάνε πολύ γρήγορα. Συνήθως με «υπαιτιότητα» της ελληνικής ομάδος, γιατί στην πραγματικότητα καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει τη νοοτροπία να αποδεχθεί και να αφομοιώσει λειτουργία σε πραγματικά επαγγελματικά πρότυπα και ως συνήθως καταλήγει με αυτό που ακούμε συνέχεια, να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα, στη μιζέρια δηλαδή.

Πληροφορίες του Xanthi Reds αναφέρουν ότι ο λόγος του ταξιδιού αυτού ήταν για παίκτες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ραντεβού κλείστηκε με τη βοήθεια του Εμίλιο Φερέρα, παλιού προπονητή Ξάνθης, Πανθρακικού, Πανιωνίου. Ο Φερέρα έχει άριστες σχέσεις με τη συγκεκριμένη ομάδα και κατά καιρούς έχει φέρει στις ομάδες που συνεργαζόταν αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ας μην ξεχνάμε ποιος έφερε στην Ξάνθη και τον Τόμας Ραζίνσκι. Στην ισπανική ομάδα εργάζεται και ο αδερφός του εν λόγω προπονητή, κάτι που ενισχύει τις πληροφορίες που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη συνεργασία.


Επαναπροσέγγιση

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η Skoda Ξάνθη φαίνεται να επαναπροσέγγισε έναν ακόμη παλιό της συνεργάτη. Ο λόγος για τον Στέλιο Κατρακηλάκη. Λέγεται μάλιστα ότι του έγινε πρόταση όχι μόνο για παίκτες, αλλά για μόνιμη συνεργασία. Ο ίδιος δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.


Μεταγραφικά

Περιμένουμε…

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/