Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Επιστολή των φίλων του Πανθρακικού στην ΕΠΟ

Οι σύνδεσμοι Ultras Panthrax, Gruppo Panthrakistas, Κύκλωπες και Panthrax Club αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους
      ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑI ΤΙ
      ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ;


Προς: ΕΠΟ

Σύσσωμο το κίνημα των απανταχού φιλάθλων του Πανθρακικού, αποτελούμενο από τους, Ultras Panthrax, Gruppo Panthrakistas, Κύκλωπες και Panthrax Club, αναλογιζόμενοι τις συγκυρίες και την ευαισθησία που επικρατεί στην περιοχή της Θράκης και θορυβημένοι από τα σενάρια πώλησης της ομάδας μας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη θέση μας απέναντι στις ποδοσφαιρικές αρχές του τόπου.


Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ,

Παρατηρώντας με υπομονή και υπό ψύχραιμο και αντικειμενικό πρίσμα τα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χαιρετίζουμε την απόφαση για το κλείσιμο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας  με σκοπό την κάθαρση του αθλήματος.

Στο πρόσωπό σας κύριε Πιλάβιε αναγνωρίζουμε τις όποιες ενέργειες γίνονται προς διαλεύκανση των υποθέσεων που αφορούν τη βία, τα ύποπτα παιχνίδια, την αδειοδότηση των ομάδων καθώς και άλλα ελάσσονος σημασίας ζητήματα.

Γνωρίζουμε από την άλλη ότι ένας ηγέτης οφείλει να διακατέχεται από αποφασιστικότητα, γενναιοδωρία, άμεση και ορθή κρίση καθώς και απόλυτη απονομή δικαιοσύνης.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω νυπολογίζοντας πλέον την αδυναμία διεξαγωγής αγώνων κατάταξης (play off), ζητούμε την υλοποίηση της μόνης δυνατής λύσης τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αυτή δεν είναι άλλη από την αύξηση των ομάδων που συμμετέχουν στη Super League από 16 σε 18 με την ταυτόχρονη άνοδο των 3 ομάδων που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στα play off.

Έστω και την ύστατη στιγμή ελπίζουμε στην αποκατάσταση της τάξης και της ευνομίας.

Γιατί όπως είπε και ο Κινέζος φιλόσοφος Λάο Τσε  “Όταν ο ικανός ηγέτης ολοκληρώσει το έργο του, ο κόσμος λέει ότι όλα έγιναν κανονικά”.

Σας γνωρίζουμε ακόμη ότι ο Πανθρακικός είναι η ομάδα όλοκληρου του ακρτικού νομού μας, και η πόλη τον στηρίζει με όλη της τη δύναμη .
Η θέση του Πανθρακικού στη μεγάλη κατηγορία  θα αναδείξει όλα τα υγιη στοιχεία του ποδοσφαίρου, η δε φιλοξενία των φιλάθλων μας είναι υποδειγματική για το σύνολο της χώρας.
Λέσχη φίλων και οπαδών Πανθρακικού

panthraxclub.

ultras

gruppo panthrakistas

κύκλωπες.

.