Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Σήμερα φτάνει στην Θράκη η φλόγα των Special Olympics

ΤΙ ΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ;

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ
ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ


Στην Θράκη φτάνει σήμερα η φλόγα της ελπίδας, αυτών των Special Olympics.

Στην Ξάνθη αναμένεται στις 11.30 το πρωί περίπου. Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Δήμου Ξάνθης, η αρμόδια Επιτροπή έχει ενημερώσει ότι στην Κεντρική Πλατεία θα γίνει η σχετική τελετή υποδοχής της φλόγας.

Ειδικά για την άφιξη της "φλόγας της Ελπίδας" η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης έχει προχωρήσει σε κυλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως διακοπή  κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, από την 22:00 ώρα της 17.06.2011 έως την 14:00 ώρα της 18.06.2011 ως ακολούθως:
- Από την αρχή της 28ης Οκτωβρίου και καθ' όλο το μήκος αυτής, ήτοι από το ύψος της δυτικής εισόδου της πόλης (φωτεινοί σηματοδότες) έως και την πλατεία Δημοκρατίας, κατά μήκος της διαδρομής της λαμπαδηδρομίας.
-Στην οδό Μεγάλου Ρεύματος έως κα την διασταύρωση Πεσόντων, Σε όλες τις καθέτους στην 28η Οκτωβρίου οδούς, από το ύψος της δυτικής εισόδου της πόλης (φωτεινοί σηματοδότες) έως και την πλατεία Δημοκρατίας κατά μήκος της διαδρομής της λαμπαδηδρομίας.


Στην Κομοτηνή, η Άφιξη της Φλόγας της Ελπίδας των Special Olympics θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι, με την είσοδο να πραγματοποιείται από το Άγαλμα Βενιζέλου μπροστά από το ΙΚΑ και στις 12:45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί τελετή υποδοχής της φλόγας στην Πλατεία Ειρήνης.


Στην Αλεξανδρούπολη, όπου και θα διανυκτερεύσει, η φλόγα θα φτάσει το απόγευμα. Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ανακοινώνεται ότι, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η πομπή της λαμπαδηδρομίας απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων και στις δυο πλευρές των οδών ως ακολούθως:


- Από την 18.00΄ ώρα της 18-06-2011 μέχρι την διέλευση της πομπής της λαμπαδηδρομίας «Φλόγα της Ελπίδας» (την 22.00΄ ώρα περίπου της ιδίας) κατά μήκος των οδών Απολλωνιάδος και Βασιλέως Αλεξάνδρου (από τα φανάρια του ξενοδοχείου «ΕΓΝΑΤΙΑ» έως την προέκταση της Κύπρου), Πλατεία Ελευθερίας, Τζαβέλα και δεξιά Λ. Δημοκρατίας μέχρι την ελεγχόμενη σιδηροδρομική διάβαση.


Το πρωί της Κυριακής η φλόγα θα πάει στις Φέρες. Έτσι από την 07.45΄ ώρα της 19-06-2011 μέχρι τη διέλευση της πομπής της λαμπαδηδρομίας «Φλόγα της Ελπίδας» (την 11.15΄ ώρα περίπου της ιδίας) θα διακοπεί η κυκλοφορία στην 50ου Συντάγματος, Δημοκρίτου, 25ης Μαρτίου, Πλ. Ελευθερίας και Αθ. Διάκου. 

.