Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Σύλληψη υπευθύνου καφενείου της Ξάνθης όπου έπαιζαν αμερικάνικο πόκερ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγινε η έφοδος της αστυνομίας, όπου διαπιστώθηκε ότι παίζονταν από έντεκα θαμώνες ποσά άνω των χιλίων ευρώ

                     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ
                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
               ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Την 12.20’ ώρα της 18.06.2011 στην Ξάνθη, ύστερα από συλλογή, αξιολόγηση και αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης σε κατάστημα – καφενείο του οποίου ο ιδιοκτήτης απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος αυτού ο οποίος είχε οργανώσει τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «TEXAS HOLD’EM POKER» (Αμερικάνικη παραλλαγή του ΠΟΚΕΡ), με παιγνιόχαρτα και μάρκες πονταρίσματος, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν ένδεκα (11) άτομα (δέκα παίχτες και ένας dealer).


Στην κατοχή των εν λόγω δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 1098,40 ευρώ προερχόμενα από την διενέργεια του ανωτέρω τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου.

Επιπλέον στην κατοχή των παιχτών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης συνολικά 331 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και μία (1) μάρκα DEALER.

Σε διενεργηθείσα έρευνα εντός του χώρου του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 278 μάρκες πονταρίσματος και μία (01) μάρκα DEALER εντός δύο (02) αλουμινένιων βαλιτσών, 10 τράπουλες, μία (01) κόλλα χαρτί Α4 που έγραφε «ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΧAS HOLD EM» και ένα (01) πορτοκαλί βιβλίο που περιείχε μέσα το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) Ευρώ.

Το ανωτέρω κατάστημα λειτουργούσε άνευ άδειας λειτουργίας.

Σήμερα 18.06.2011 και ώρα 10.30’ συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.