Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Μπηχτή Ντόλιου για Πεταλωτή: «Εγώ δεν θα πήγαινα σε άλλο υπουργείο ως υφυπουργός»

Σε θέμα συγκυριών αλλά και ισορροπιών απέδωσε την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ
ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ



Την πρώτη του συνέντευξη ως απλός βουλευτής, μετά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση, παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της «Δέλτα Τηλεόραση» και τους Νίκο Πετρίδη και Δημοσθένη Δούκα ο μέχρι το πρωί υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος.

Ο ίδιος απέδωσε σε ανάγκες της πολιτικής περιόδου την αποκαθήλωση όλης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο άλλωστε διασπάστηκε σε δύο υπουργεία. Δεν απέκλεισε να ήταν και θέμα τήρησης ισορροπιών, σε κάθε περίπτωση πάντως υποστήριξε ότι ήταν θέμα συγκυριών.

Αποκάλυψε ότι ήδη μάζεψε τα πράγματά του από το γραφείο του, αλλά είχε και θα έχει συναντήσεις με τον διάδοχό του Πάρη Κουκουλόπουλο για να τον ενημερώσει για τα θέματα που είναι σε εξέλιξη. Τόνισε ότι φεύγει πιστεύοντας ότι έχει συντελεστεί μεγάλο έργο στο υπουργείο και με κολακευτικά σχόλια από τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου, τον οποίο συνάντησε το μεσημέρι.

Τέλος, ο Γιώργος Ντόλιος δήλωσε ανακουφισμένος που θα μπορεί πλέον να ασχοληθεί με περισσότερα πράγματα που δεν προλάβαινε, ενώ αποκάλυψε ότι είχε διαμηνύσει αρμοδίως ότι «δεν θα δεχόμουν οποιαδήποτε μετακίνηση σε θέση υφυπουργού σε άλλο υπουργείο απλά και μόνο για να μείνω στην κυβέρνηση». Μια σαφέστατη μπηχτή προς τον γείτονα Γιώργο Πεταλωτή, δεν νομίζετε;

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Γιώργου Ντόλιου...