Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Άκυρο σε Παναθηναϊκό από Βρύζα, επειδή απειλούν την οικογένειά του στην Ξάνθη!

Εδωσε αρνητική απάντηση στην πρόταση των πρασίνων από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται επειδή σε μισή ώρα η Εθνική Ομάδα παίζει φιλικό με το Εκουαδόρ (θα μεταδοθεί από τη ζωντανά ΝΕΤ)

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
ΤΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΗΣ  ΤΟΥ


Άκυρο στον Παναθηναϊκό έριξε ο Ζήσης Βρύζας στην πρόταση που του είχε καταθέσει ο σύλλογος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον εκτελών χρέη προέδρου του ΠΑΟ Δ.Γόντικα, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του είχαν καταθέσει ώστε να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Οι πράσινοι μάλιστα διαρρέουν ότι ο Ζήσης Βρύζας επικαλέστηκε ως λόγο της αρνητικής απάντησης το ότι φοβάται μήπως συμβεί κάτι στην οικογένειά του από τους...παοκτσήδες, κάτι που φυσικά τα μμε της Θεσσαλονίκης τονίζουν ότι δεν επιβεβαιώνεται από τον πρώην πρόεδρο, πρώην αντιπρόεδρο και πρώην τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι όταν μιλάμε για οικογένεια του καβαλιώτη Ζήση Βρύζα, εννοούμε την ξανθιώτισσα σύζυγό του Αννα Παλιούρα και τις δύο κόρες τους.

Ούτως ή άλλως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση από τον Ζήση Βρύζα για το θέμα, κάτι που αναμένεται με την επιστροφή της «γαλανόλευκης» στην Ελλάδα, όπως αναμένεται και η απάντησή του στην πρόταση που τού έχει καταθέσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης.

Με την ευκαιρία, ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας με το Εκουαδόρ στη Νέα Υόρκη θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΤ σε μισή ώρα (3.00 τα ξημερώματα). Η μετάδοση ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, αφού τότε εξασφάλισε τα δικαιώματα η κρατική τηλεόραση.
.