Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Σοκ: δεν ήταν σε βαν αλλά σε ένα Audi είχε βάλει τα 13 συνολικά άτομα ο έλληνας διακινητής που τα οδήγησε αντί για την ελευθερία στον θάνατο

Τελικά είναι νεκρός και ο ίδιος, από το Ιράκ μάλλον οι λαθρομετανάστες που βρήκαν τον θάνατο

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ;


Εννέα νεκροί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι ο απολογισμός τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Κομοτηνή, στην ανατολική έξοδο της Εγνατίας.


8 μη νόμιμοι μετανάστες από το Ιράκ και ένας έλληνας διακινητής είναι οι νεκροί ενώ υπάρχουν και 5 σοβαρά τραυμτισμένοι. Συνολικά 14 άτομα είχαν συμπιεστεί για να χωρέσουν στο όχημα, μάρκας Αudi A6 και βρήκαν τραγικά θάναταο, όπως ανέφερε μιλώντας στο ΚοmotiniPress.gr ο Διοικητής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Ηρακλής Χατζηνέστωρ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πολύνεκρο δυστύχημα έγινε στην ανατολική είσοδο της Εγνατίας Οδού στις 6.35 το πρωί. Το αυτοκίνητο, το οποίο έφερε κλεμμένες πινακίδες Αθηνών, για άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του και χτύπησε σε διαφημιστική πινακίδα ενώ επιτόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και του Νοσοκομείου Κομοτηνής, για να περισυλλέξουν νεκρούς και τραυματίες.



Πηγή:  http://komotinipress.gr/