Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Εκλεψαν το αυτοκίνητο δημοτικού συμβούλου όταν σταμάτησε να πάρει... νερά από περίπτερο της Κομοτηνής!

Είδε κάποιος να μπαίνει μέσα στο Fiat Punto, να το παίρνει και να γίνεται καπνός

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στο Δουκάτο, ενώ ήδη είχε υποβληθεί μήνυση 

        ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗΝ
          ΤΗΝ  ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ;

Σταμάτησε για δύο λεπτά τα μεσάνυκτα της Δευτέρας να πάρει νερά και να δει κάποια περιοδικά, ο δημοτικός σύμβουλος Άκης Γκαντής στο κέντρο Τύπου επί της οδού Σισμάνογλου ιδιοκτησίας Καμενίδη. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κίνηση.

Ο κ. Γκαντής άφησε το αυτοκίνητό του εν κινήσει, μπήκε μέσα, πήρε νερά και ότι άλλο ήθελε και βγαίνοντας το μάτι του έπεσε σε κάποια περιοδικά που ήταν στο σταντ. Εκείνη την ώρα αντιλήφθηκε κάποιο άγνωστο άτομο να ξεκινά και να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τα έχασε άρχισε να φωνάζει, θα πει ο Ιορδάνης Καμενίδης που εκείνη την ώρα ήταν ο μόνος στο κατάστημα. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία κι άρχισε η αναζήτηση του αυτοκινήτου, ενώ υποβλήθηκε μήνυση για κλοπή.

Η αναστάτωση ήταν μεγάλη γιατί όλα έγιναν σε χρόνο μηδέν. Ο κ. Γκαντής ήταν όμως τυχερός αφού απέδωσαν οι έρευνες και το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε δίπλα σε αυλή στο Δουκάτο. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές ούτε εκδόθηκε σήμα από την αστυνομία για την σύλληψη ή μη ατόμου που ενέχεται στην όλη ιστορία.

Όπως είπε ο ίδιος στο «Χ» το αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε αφού οι δράστες το κλείδωσαν και πήραν τα κλειδιά. Το είδε όμως ένας κάτοικος του κίνησε την περιέργεια κι ενημέρωσε τις αρχές. Πιθανόν να ήθελαν την επομένη να το μετακινήσουν ή να το κάνουν ανταλλακτικά. Τέλος καλό όμως είχε η όλη περιπέτεια.


Πηγή:   http://www.xronos.gr/