Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πολλές οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του Πανθρακικού

Ανανέωσαν με την ομάδα της Κομοτηνής Κουτσόπουλος και Λιαπάκης, ανακοίνωσε και Στάθη, διαζύγιο όμως με τον Κουτσόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Την συνεργασία της για έναν ακόμη χρόνο με τους Δημήτρη Κουτσόπουλο και Μανώλη Λιαπάκη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την φανέλα του Πανθρακικού θα φοράνε και την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 οι Δημήτρης Κουτσόπουλος και Μανώλης Λιαπάκης. Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας και μετά από συζητήσεις που είχαν με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτριο Τζελέπη συμφώνησαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους με τον Πανθρακικό».

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο 33χρονος τερματοφύλακας των Ακριτών είπε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για ό,τι θα συνεχίσω για ακόμη μια χρονιά στον Πανθρακικό, καθώς πρόκειται για μια οργανωμένη ομάδα με άριστες υποδομές και όλες τις προϋποθέσεις για να εργαστείς αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι το θέμα ήταν από την αρχή τυπικό καθώς τόσο εγώ όσο και η ομάδα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε κάτι που τελικά έγινε».

Από την πλευρά του, ο Λιαπάκης δήλωσε: «Πιστεύω πως πραγματοποίησα την καλύτερη επιλογή, καθώς ο Πανθρακικός σου δίνει την σιγουριά έχοντας όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και την διοικητική σταθερότητα. Όλο αυτό το διάστημα είχαμε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας και μου έδειξαν ότι πραγματικά με ήθελαν κάτι που μέτρησε σημαντικά για να πάρω την τελική μου απόφαση. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές να δέσουμε σαν σύνολο για το οποίο οι φίλαθλοι θα είναι περήφανοι».


Στο μεταξύ, και επίσημα παίκτης του Πανθρακικού είναι από σήμερα (26/7) Τρίτη, ο Γιάννης Στάθης. Ο Στάθης αποτελεί την έκτη μεταγραφή του Πανθρακικού στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, μετά τους Λουίς Άλβες, Γιώργο Μοσχάκη, Βαγγέλη Κοντογουλίδη, Αχιλλέα Σαρακατσανο και Θωμά Βλάχο. Μάλιστα, ο Στάθης βρίσκεται στην Κομοτηνή από τις 22 Ιουλίου και παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΗ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή και πραγματοποιεί προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα».

Σύντομο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Ο Γιάννης Στάθης γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1987 στην Αθήνα. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στην ομάδα του Παναθηναικού την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 χωρίς όμως να πραγματοποιήσει κάποια συμμετοχή. Πραγματοποιεί το ντεμπούτο του σε επαγγελματική κατηγορία με την ομάδα της Παναχαικής έχοντας 28 συμμετοχές και 1 τέρμα.
Η αγωνιστική περίοδος 2007-2008 τον βρίσκει αρχικά στον Απόλλων Καλαμαριάς για το πρωτάθλημα της Α! Εθνικής κατηγορίας (5 συμμετοχές) και στη συνέχεια στον Ηλυσιακό (16 συμμετοχές). Τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super League καθώς και της Football League.


Την ίδια ώρα όμως, διαζύγιο πήρε ο Πανθρακικός με τον Γιώργο Ζησόπουλο. Όπως αποκάλυψε το Onsports ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μονς, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό. Πού θα καταλήξει θα φανεί προσεχώς, όμως τη Δευτέρα (25/07) η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής φρόντισε να ανοίξει τον δρόμο για τη μεταγραφή του. Έτσι, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟ και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.
Συνολικά ο Γιώργος Ζησόπουλος φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 2 γκολ (με ΟΦΗ και Πιερικό)».

.