Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ξίνισαν με Ξυνίδη οι ταξιτζήδες, τους ηρέμησε ο Μόσιαλος, σπεύδουν το απόγευμα στην Αθήνα

Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες που κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ
ΞΑΝΘΙΩΤΗ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ;



Ανυποχώρητοι μέχρι το τέλος δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ταξί σε Αθήνα και επικράτεια, που ετοιμάζονται το απόγευμα για μεγάλη κινητοποίηση και αποκλεισμό της Βουλής πιέζοντας ακόμα περισσότερο τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Ραγκούση, που δέχεται και εσωκομματικές βολές και θα κληθεί να μιλήσει το απόγευμα στο ΚΤΕ Μεταφορών της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, τη σύγκλιση του οποίου ζήτησαν 22 βουλευτές (ανάμεσα στους οποίους και η Ολγα Ρενταρή του Εβρου).

Όπως διαβάζουμε στις εφημερίδες, το Σάββατο το πρωί στις 11 π.μ. οι ιδιοκτήτες των ταξί συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Σωκράτη Ξυνίδη. Δεν έλαβαν ικανοποιητικές απαντήσεις.  Πολιόρκησαν το Διοικητήριο όταν... εμφανίστηκε νεαρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εκείνοι άρχισαν τα συνθήματα. Ο νεαρός τούς απάντησε με... χειρονομία και από εκείνη τη στιγμή άρχισε η βροχή από αβγά και ντομάτες!

Ακολούθησε δεύτερη συνάντηση των ταξιτζήδων με τον υπουργό Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο. Τους υποσχέθηκε ότι θα υπάρξουν ευνοϊκές γι' αυτούς εξελίξεις μετά τη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ελέγχου Μεταφορών την Τρίτη και μόνο έτσι «αποφορτίστηκε» κάπως η κατάσταση.

.