Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Κάτι λείπει και το ψάχνουν στην Ξάνθη

Οι άνθρωποι της ομάδας είδαν στο πρόσωπο του πολυθεσίτη Χουσείνοβιτς το παίκτη που θα έδινε λύση, δυστυχώς όμως οι πληροφορίες καθημερινά απομακρύνουν τον Βόσνιο μέσο οπότε όλοι αναζητούν εναλλακτική λύση
    ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ;



Αν ήταν κάτι εμφανές το απόγευμα του Σαββάτου στο φιλικό με τους νέους, ήταν η απουσία του μέσου, του παίκτη που θα συνδέσει την άμυνα με την επίθεση. Τέτοιος δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή στην ομάδα όπως δεν υπήρξε και πέρισι. Όσες λύσεις είχαν δοκιμαστεί βοηθούμενες και από διάφορα συστήματα το λιγότερο δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Η Skoda Ξάνθη «φωνάζει» ότι φέτος πάει για παίκτη με ποιότητα στην συγκεκριμένη θέση και δείχνει να το προσπαθεί. Οι άνθρωποι της ομάδας είδαν στο πρόσωπο του πολυθεσίτη Χουσείνοβιτς το παίκτη που θα έδινε λύση, δυστυχώς όμως οι πληροφορίες από Γερμανία καθημερινά απομακρύνουν τον Βόσνιο μέσο. Μάλιστα αν παρακολουθήσει κανείς προσεκτικά τις εξελίξεις φαίνεται σαν να μην ξέρει και ο ίδιος τι θέλει. Ο Γερμανικός τύπος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι παίκτης και ομάδα του βρίσκονται στα χαρακώματα. Ο μεν Χουσείνοβιτς ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα και να γυμνάζεται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ενώ από την ομάδα του απαγόρευσαν κάτι τέτοιο λέγοντάς του να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει.

Από την άλλη η αντίδραση του Ουζουνίδη στην ερώτηση τι γίνεται με τον Χουσείνοβιτς και το ότι απάντησε με μεγάλη ευκολία επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τόσο το ενδιαφέρον όσο και το πρόβλημα που υπάρχει, προσωπικά μας βάζει σε σκέψεις. Και αυτό γιατί στην ομάδα της Ξάνθης κανείς δεν μιλά για τέτοιου είδους θέματα ανοικτά. Σε αυτή την περίπτωση ίσως να μετάνιωσαν και οι ίδιοι με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητα για τον συγκεκριμένο παίκτη και θέλουν να «κάψουν» γρήγορα την συγκεκριμένη περίπτωση ή έχουν ήδη έτοιμη την εναλλακτική λύση κάτι που ενισχύει και η αισιοδοξία του προπονητή ότι μέσα στην εβδομάδα -κατά πάσα πιθανότητα- θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.
Σήμερα με Σαλαμίνα

Το σημερινό φιλικό με τη Σαλαμίνα στις 19:00 είναι σίγουρα πιο σοβαρό τεστ από αυτό απέναντι στην ομάδα νέων. Το τεχνικό επιτελείο θα έχει την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να βγάλει χρήσιμα και πιο ολοκληρωμένα αυτή τη φορά συμπεράσματα από την προετοιμασία της ομάδος. Όσον αφορά τους νεοφερμένους παίκτες, πιο πιθανό μοιάζει να αγωνιστούν οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στο πρώτο φιλικό συν του Βιβιανί. Ντίκα και Στάσιακ ακολουθούν έξτρα πρόγραμμα για να προλάβουν τους υπόλοιπους, κάτι που καθιστά δύσκολη αλλά όχι απίθανη την συμμετοχή τους στο σημερινό φιλικό.


Δεν «γλιτώνουν» την Κύπρο

Τελικά η Skoda Ξάνθη όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο θα ταξιδέψει στην Μεγαλόνησο για τα φιλικά προετοιμασίας. Μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.


Την επόμενη Κυριακή το πρωί από την Θεσσαλονίκη θα πετάξει η SKODA ΞΑΝΘΗ για την Λευκωσία. Από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 7 Αυγούστου θα παραμείνει στην Κύπρο και θα δώσει μία σειρά από φιλικούς αγώνες.
Πιο αναλυτικά στις 2 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ από τις 4 έως τις 7 του ίδιου μήνα θα συμμετάσχει στο Τουρνουά που διοργανώνει η Α.Ε. Λεμεσού στη μνήμη των αδικοχαμένων αδερφών Χριστοφόρου. Μαζί με την Α.Ε. Λεμεσού και την SKODA ΞΑΝΘΗ θα συμμετέχει ο Άρης Λεμεσού και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.
Η επιστροφή για την Ξάνθη είναι προγραμματισμένη για τις 7 Αυγούστου, ενώ την Τετάρτη στις 10/07 η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την ομάδα της Κέρκυρας.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/