Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας - Σαπών

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου στις Σάπες, με 34 θέματα στην ημερήσια διάταξη

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ


Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών στις Σάπες στις 19-7-2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση προϋπολογισμού Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαρώνειας-Σαπών χρήσης έτους 2011.

2. Εγκριση Διετούς Προγράμματος Δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαρώνειας-Σαπών

3. Εγκριση εισηγητικής πρότασης της Κ.Ε.ΜΑ.Σ για αποζημίωση μελών Διοικητικού Συμβουλίου της.

4. Εγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Βελτίωση υφισταμένων οδικών υποδομών σε οικισμούς του Δήμου Σαπών» υποέργο «Βελτίωση βατότητας δρόμων Οικισμών Σαπών-Χαμηλού».

5. Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Αναβάθμιση σχολικών υποδομών».

6. Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Στρύμης».

7. Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή νέας Δεξαμενής οικισμού Πετρωτών».

8. Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή νέας Δεξαμενής και Δικτύου Υδρευσης οικισμού Αρσακείου».

9. Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Ανάπλαση χώρου Ηρώου Σαπών».

10. Εγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στον οικισμό Προσκυνητών».

11. Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Αποχετευτικά έργα Τ.Δ. Μιράνων».

12. Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Επείγουσες παρεμβάσεις αποκατάστασης ζημιών από έντονες βροχοπτώσεις στο κτίριο του Νηπιαγωγείου Μαρωνείας».

13. Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις-Ασφαλτοστρώσεις Τ.Δ. Αμαράντων».

14. Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Επισκευή εγκαταστάσεων Δημοτικού Σχολείου Σαλμώνης».

15. Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Μαρώνειας».

16. Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Υποστηρικτικές ενέργειες υποδομών Λιμένος Ιμέρου Μαρώνειας».

17. Εγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Ανάπλαση εισόδου οικισμού Ξυλαγανής από Κομοτηνή.

18. Εγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κλείσιμο Τσιμενταυλάκων Τ.Δ. Αμαράντων».

19. Εγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή Αποχετευτικού Αγωγού Οικισμού Βάκου».

20. Εγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Μικρά Τεχνικά Εργα Τ.Δ. Μαρώνειας».

21. Εγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Εκτέλεση εργασιών στο κτίριο παλιού Δ.Σ Αμαράντων».

22. Εγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αποπεράτωση Λαογραφικού Μουσείου Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλαγανής» υποέργο: Κατασκευή εξωτερικών Θυροφύλλων και στεγάστρου.

23. Εγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση Περιβάλλοντος χώρου Κ.Π.Ε».

24. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών επί Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την Εγκατάσταση και Λειτουργία Σταθμού Βάσης κινητής τηλεφωνίας της «COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.», ο οποίος πρόκειται να εγκατασταθεί πλησίον του οικισμού Ιμέρου του Δ. Μαρωνείας-Σαπών της Π.Ε. Ροδόπης. (Εκφραση παρατηρήσεων).

25. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών επί Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την εγκατάσταση και Λειτουργία Σταθμού Βάσης κινητής τηλεφωνίας της «COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.», ο οποίος πρόκειται να εγκατασταθεί πλησίον του οικισμού Ξυλαγανής του Δ. Μαρωνείας-Σαπών της Π.Ε.Ροδόπης (Εκφραση παρατηρήσεων).

26. Διαδικασία καταβολής κύριας οφειλής και προστίμων τρίτων προς Δήμους (Λήψη απόφασης για εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3979/11 (ΦΕΚ 138/16-06-2011 τεύχος Α) άρθρο 54 για ένταξη όσων οφειλετών επιθυμούν να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων του παραπάνω Νόμου).

27. Εξουσιοδότηση του Δημάρχου του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών για την υλοποίηση της αριθμ. 108/25-11-2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Πρώην Δήμου Μαρωνείας με θέμα: «Διαπίστωση ή μη Αντισυμβατικής συμπεριφοράς της μισθώτριας, του Δημοτικού Ακινήτου στην περιοχή «ΚΑΨΑΛΑ» Προσκυνητών του Δήμου, εταιρίας με την επωνυμία «ΑΛΦΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΉ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»-εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για τις απαιτούμενες ενέργειες προάσπισης των Δημοτικών συμφερόντων.

28. Εγκριση κανονισμού λειτουργίας αρδευτικών γεωτρήσεων των οικισμών α)Τσιφλικίου β)Πρωτάτου και γ)Χαμηλού της Δημοτικής Κοινότητας Σαπών του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

29. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της Γρηγοριάδου Ελένης κατοίκου Σαπών για μείωση Δημοτικών φόρων και τελών (άρθρο 202)

30. Γνωμοδότηση επί της υπ’ αριθμ. 1587/12-5-2011 αιτήσεως της υπαλλήλου του Δήμου Κας Σαρακίδου Ευγενίας του Κλάδου ΠΕ Διοικ.-Οικον. με βαθμό Β’ για απόσπαση στο γραφείο Περιφερειάρχη ή και χωρικού Αντιπεριφερειάρχη, σύμφωνα με την παρ. 11α του άρθρου 247 του Ν. 3852/2010.

31. 5η Αναμόρφωση προϋπολογισμού χρήσης 2011 Δήμου Μαρωνείας-Σαπών

32. Αναπροσαρμογή συμβατικού τιμήματος του πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας υγρών καυσίμων, σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. ια της αρ. 11389/93 ( ΕΚΠΟΤΑ) και του άρθρου 7 του τμήματος συγγραφή υποχρεώσεων της αρ. 8516/16-5-2011 Διακήρυξης Δημάρχου.

33. Λήψη απόφασης για επιχορήγηση του Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής.

34. Σύσταση Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΙΧΑΝ
 
.