Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Συνεχίζεται η κόντρα γιατρών και διοικητή νοσοκομείου στην Ξάνθη

Καταγγελίες για τρομοκράτηση του προσωπικού μετά της μυνήσεις από την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, με την αφορμή του κινδύνου που διέτρεξε για τη ζωή του νεογέννητο παιδάκι
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνεχίζει να προκαλεί ο διοικητής του νοσοκομείου Ξάνθης

Δεν φτάνει που ο κ. Μπαμπαλίδης στην έγγραφη προειδοποίηση της Ένωσης Γιατρών του νοσοκομείου (10/3/2011) ότι «κινδυνεύει η ζωή των νεογέννητων, επειδή τα μανταλάκια (κλιπ) που τοποθετούνται για να κλείσουν οι αρτηρίες του ομφάλιου λώρου είναι ελαττωματικά» απάντησε με μηνυτήρια αναφορά.

Δεν φτάνει που πριν λίγες μέρες (25/6/2011) νεογέννητο αιμορράγησε αθρόα από τον ομφάλιο, γιατί τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο μανταλάκι που του τοποθετήθηκε ήταν χαλασμένα.

Ο εν λόγω διοικητής προσπαθώντας να συγκαλύψει τις ευθύνες του, έχει επιδοθεί σε εναγώνια προσπάθεια συστηματικής τρομοκράτησης του προσωπικού προσπαθώντας να μετακυλήσει τις ευθύνες του. Αναθέτει ΕΔΕ στον διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας, ο οποίος εγγράφως διαβεβαίωνε (17/3/2011) ότι τα μανταλάκια είναι απολύτως ασφαλή!! και απειλεί με ποινικές διώξεις τους γιατρούς που αρνούνται να συμμετάσχουν στην κωμωδία.

Ταυτόχρονα όμως ομολογεί την ενοχή του πραγματοποιώντας επείγουσα αγορά κλιπ (μανταλάκια) ομφαλίου άλλης εταιρείας (αυτής που προμήθευε το νοσοκομείο πριν 1 χρόνο) αντικαθιστώντας τα καταγγελθέντα ως ελαττωματικά , εξοφλώντας μάλιστα επί τόπου το τιμολόγιο.

Ας πάψει ο κ. Μπαμπαλίδης την απεγνωσμένη προσπάθεια φίμωσης της αλήθειας και του δικαίου.

Η ΟΕΝΓΕ απαιτεί την παύση όλων των διώξεων κατά της Ένωσης Ξάνθης και ζητάει την τιμωρία των υπευθύνων για την εγκληματική πολιτική των περικοπών στην ποιότητα της υγείας.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

.